Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

Sophie

Forum Professional
May 1, 2014
8,957
17,872
624
25
Arendine Sink
were can i send a photo of a haker
The 'Report a Player' Section of the forums, at the very bottom.
 

ivan160501

Well-Known Member
Sep 10, 2015
6
0
77
hello cubecraft be banned indefinitely habes me when I have done nothing supposedly the reason is for killing my own team and I have not killed anyone please desbanearme my mind is ivan160501 thanks
 

Sophie

Forum Professional
May 1, 2014
8,957
17,872
624
25
Arendine Sink

ivan160501

Well-Known Member
Sep 10, 2015
6
0
77
i have done my appeal in that page that dont do anything and is not a fale alert please help me and desbanned
 

Mamuthones

Well-Known Member
Oct 19, 2015
1
0
77
30
[Quote = "johncoles, post: 297.238, lid: 2522"]
zySNd9h.png


We hebben officieel bereikt 20.000 spelers op bij iedereen tijd om ons de 3 Minecraft Server-netwerk in de wereld om dit mijl steen te bereiken. We echt niet dit kunnen doen zonder dat je alles, letterlijk.

Nu zoals gezegd op Twitter, gaan we 20 Obsidian Ranks giveaway. We gaan om dit te doen op dezelfde manier hebben we onze laatste wedstrijd via onze Twitter. In te voeren hoeft u alleen maar te Retweet en Favoriete deze tweet (voorwaarden zijn hieronder verkrijgbaar).

Vergeet niet dat we gaan worden streaming op zaterdag om 19.00 uur Britse tijd, kunnen er enkele speciale dingen komen als gevolg van deze groei.

Voor nu echter, volg ons op Twitter en krijgen op de server (play.cubecraft.net) en spelen een aantal games!

[SPOILER = "Voorwaarden"]
Uw deelname aan CubeCraft Games Giveaway ("The Giveaway" of "actie") wordt beschouwd als je volledige acceptatie van de algemene voorwaarden die hierin zijn. De volgende zijn de Algemene Voorwaarden van de Giveaway, die wordt gesponsord door de exploitant van de Minecraft server www.cubecraftgames.net ("CubeCraft Games").

De Giveaway neemt plaats op de op de pagina Giveaway op datum www.cubecraftgames.net.

Elke deelnemer heeft het recht om één (1) de toegang tot alleen de Giveaway maken. In het geval dat CubeCraft Games acht een deelnemer om meerdere applicaties hebben gemaakt in te voeren of te kwader trouw met betrekking tot de promotie, zal de deelnemer van The Giveaway worden uitgesloten en derhalve niet in aanmerking komen voor de promotie prijs te winnen, zoals hieronder gedefinieerd.

De Promotionele prijs voor het winnen van de Giveaway stelt een Obsidian Rank op de server (de "Prijs") zijn.

De Promotionele prijs zal worden gegeven aan de Giveaway winnaar na de winnaar heeft verstrekt CubeCraft Games met een geldige gebruikersnaam.

CubeCraft Games zal de winnaar van de winnende hoogte via een tweet binnen zeven (7) dagen na de Giveaway. De winnaar zal de Promotional Prize ontvangen binnen veertien (14) dagen van CubeCraft Games ontvangst van de details van de winnaar die nodig zijn om de overdracht van invloed op de prijs.

In afwijking van artikel 6 hierboven, in het geval dat, om welke reden dan ook, de Promotional prijswinnaar niet reageert, binnen zeven (7) dagen, om de tweet kennisgeving van zijn / haar winnende, wordt deze winnende deelnemer worden geacht te zijn verbeurd zijn / haar aanspraak op de prijs en de CubeCraft Games zal geen verplichting hebben dan ook aan de winnende deelnemer te compenseren in any way.

CubeCraft Games beslissing is definitief met betrekking tot alle zaken met betrekking tot toekenning van de Promotie Prijs en zal niet onderworpen zijn aan herziening of beroep door een deelnemer of door derden.

Uw deelname aan de Giveaway wordt beschouwd als uw akkoord dat CubeCraft Games kunnen contact met u opnemen.

De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor geld of geld.

Door het invoeren van de Giveaway iedere deelnemer onvoorwaardelijk akkoord met deze voorwaarden die de Giveaway en de toekenning van de Prijs regeren.

Door het invoeren van de Giveaway elke deelnemer akkoord met vrij te ontladen en vrijwaren CubeCraft Games, haar wettelijke vertegenwo
 
Members Online

Team online

Latest profile posts

Basketman wrote on Mivke's profile.
Happy Birthday Mivke 🥳
Basketman wrote on SanderVDB29's profile.
Happy Birthday 🎉
TheOrderOfSapphire wrote on SanderVDB29's profile.
Happy Birthday!:D
Reesle wrote on SanderVDB29's profile.
Happy Birthday! 🥳
Reesle wrote on Mivke's profile.
Happy Birthday! 🎂
Top Bottom