1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Don't Know #2 xD

Discussion in 'Suggestions' started by JustLoveIt, Nov 15, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JustLoveIt

    JustLoveIt Member

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Messages:
    425
    Likes Received:
    237
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Lacrosse Player =D
    Location:
    Nevada, United States
    Home Page:
    Does anybody know if you can use Optifine and ArmorstatusHUD both together? Like installing both of them. If so is there a step-by-step thing? like downloading Optifine AFTER ArmorstatusHUG (Or opposite)

    Thanks for your help :p <3,
     
  2. TheJeroen

    TheJeroen Member

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    2,248
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    The Netherlands
  3. JustLoveIt

    JustLoveIt Member

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Messages:
    425
    Likes Received:
    237
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Lacrosse Player =D
    Location:
    Nevada, United States
    Home Page:
  4. TheJeroen

    TheJeroen Member

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    2,248
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    The Netherlands
    Both Optifine and ArmorstatusHUD are allowed, I'd have no idea why they wouldn't be allowed when you combine them.
     
  5. JustLoveIt

    JustLoveIt Member

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Messages:
    425
    Likes Received:
    237
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Lacrosse Player =D
    Location:
    Nevada, United States
    Home Page:
    I meant to ask the how to install em xD
    Basically is there a glitch when you download them and does one of them has to go first?
     
  6. JustLoveIt

    JustLoveIt Member

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Messages:
    425
    Likes Received:
    237
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Lacrosse Player =D
    Location:
    Nevada, United States
    Home Page:
    Never mind, I just read the thingy and it needs to use forge, basically I would have to re-install Minecraft and/or delete Optifine then do it all over again. No thanks xD

    Thanks for you help :),
     
  7. YounB

    YounB Helper Staff Member Helper

    Joined:
    May 13, 2014
    Messages:
    5,930
    Likes Received:
    6,523
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    ¯\_(ツ)_/¯
    Location:
    London, England
    Try to use 5Zig, as it includes all of that. ;P

    Seems like the question has been answered though. :)

    - Locked.
     
Thread Status:
Not open for further replies.