1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Teaming and crossteaming, why?

Discussion in 'Games' started by HScrozzy, Sep 16, 2016.

  1. HScrozzy

    HScrozzy Member

    Joined:
    Jun 16, 2016
    Messages:
    131
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    If the staff are really busy, why bother them with banning teamers for a day? I've seen staff here say "Well it's not really that big of a deal*" as the explanation for the 1 day max punishment, so why bother having it against the rules? It seems like a waste of time to take up the mods' time with looking at reports of teamers and then giving them a joke punishment and repeating every day or 2 when they cone back; ecpecially if there are a lot of reports of (I assume) of things like racism(or similar) in chat and hackers and whatnot(I'm done assuming) being submitted all the time. If the two extremes are letting teamers team or giving them long punishments, the middleground(what it is now) seems like the worst of both(More work for staff, while they are basically free to do it all the time).

    *- I know it wasn't in those exact words, but it was to that effect.
     
  2. ♡♡♡♡

    ♡♡♡♡ Member

    Joined:
    Apr 20, 2016
    Messages:
    2,604
    Likes Received:
    1,177
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Location:
    The ♡Land
    Punishments stack up every time so their first ban will be 1 day and their second maybe be a week and so on. ( don't know the exact times)
     
    FireExcalibur10 likes this.
  3. RockBob4

    RockBob4 Member

    Joined:
    May 14, 2016
    Messages:
    1,542
    Likes Received:
    534
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    It is always good to report people breaking the rules. If they don't learn on the first day ban then they will get a worse punishment.
     
  4. samitannir

    samitannir Member

    Joined:
    Jul 24, 2016
    Messages:
    796
    Likes Received:
    461
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Cubecraft
    Location:
    Somewhere
    Yep! I still have many video's to trim though, I record the whole game so I don't miss the chance of catching the hacker ;)
     
  5. CptSwollhouse

    CptSwollhouse Member

    Joined:
    Jul 12, 2016
    Messages:
    351
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Department Manager, H-E-B
    Location:
    Houston, Texas
    What do you use to trim/edit your videos? I used to record entire games, now I record when I suspect hacking going on, and just mention where it happens (though I've been having OBS issues and several of my videos have turned out to be useless after the fact).
     
  6. samitannir

    samitannir Member

    Joined:
    Jul 24, 2016
    Messages:
    796
    Likes Received:
    461
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Cubecraft
    Location:
    Somewhere
    I use OBS to record, and camtasia to trim.
     
  7. Jordanzz

    Jordanzz Member

    Joined:
    Oct 20, 2015
    Messages:
    361
    Likes Received:
    149
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    I. Need. Something. To. Do
    Location:
    England
    Home Page:
    When i record hackers i don't do anything to the video, i just record when they are fighting or something that catches them out :p I've hot keyed my record button so i can start and stop really easily. If i feel like the video is dragging on i stop and start again and while uploading the actually evidence i delete the failed recordings.
     
  8. samitannir

    samitannir Member

    Joined:
    Jul 24, 2016
    Messages:
    796
    Likes Received:
    461
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Cubecraft
    Location:
    Somewhere
    I record the whole game using OBS, and then trim it when I'm done (The problem is that, The video might be 1 hour long).
     
  9. hyperBravo

    hyperBravo Member

    Joined:
    Mar 28, 2016
    Messages:
    988
    Likes Received:
    508
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Infested Siege Tank
    Location:
    Infested Factory
    Win+Alt+R works fine to record games if you're on windows 10. You don't need to record the entire game - just the part with the hacker/teamers is sufficient.
     
  10. CptSwollhouse

    CptSwollhouse Member

    Joined:
    Jul 12, 2016
    Messages:
    351
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Department Manager, H-E-B
    Location:
    Houston, Texas
    How do you set up a hot key in OBS to function while you're in minecraft? I have to have minecraft in non-full screen and hot key OBS to record, then make MC full screen in order to start the recording.
     
  11. samitannir

    samitannir Member

    Joined:
    Jul 24, 2016
    Messages:
    796
    Likes Received:
    461
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Cubecraft
    Location:
    Somewhere
    You go to settings > Hotkeys > click the hotkey you want to change > type in the hotkey.
     
  12. FireExcalibur10

    FireExcalibur10 Member

    Joined:
    Jul 3, 2016
    Messages:
    142
    Likes Received:
    107
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Rubik's Cube
    Location:
    From Rivendel and Lothlórien...
    Yes, i think that is right this.
     
  13. samitannir

    samitannir Member

    Joined:
    Jul 24, 2016
    Messages:
    796
    Likes Received:
    461
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Cubecraft
    Location:
    Somewhere
    Punishments stack up, but mage towers don't :p
    Tower Defense thing, thought it would work as a joke here ;)
     
    Ping Ether likes this.
  14. CptSwollhouse

    CptSwollhouse Member

    Joined:
    Jul 12, 2016
    Messages:
    351
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Department Manager, H-E-B
    Location:
    Houston, Texas
    I got that, but while I'm in minecraft, the hotkey for OBS won't work.
     
  15. samitannir

    samitannir Member

    Joined:
    Jul 24, 2016
    Messages:
    796
    Likes Received:
    461
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Cubecraft
    Location:
    Somewhere
    It works for me, I'll try to figure it out.
     
  16. iSavageSardine

    iSavageSardine Member

    Joined:
    Sep 7, 2016
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    797
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    A try hard at life
    Location:
    None of yo' business :)
    Don't give the staff a hard time, they are doing their best to ban teamers and hackers, plus a new anti-cheat is in the works
     
  17. KronosReeper

    KronosReeper Member

    Joined:
    Mar 13, 2015
    Messages:
    1,063
    Likes Received:
    249
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Not dying.
    Location:
    The surface of Venus
    That has nothing to do with this
     
  18. samitannir

    samitannir Member

    Joined:
    Jul 24, 2016
    Messages:
    796
    Likes Received:
    461
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Cubecraft
    Location:
    Somewhere
    It does, as Teaming or Hacking isn't allowed.
     
  19. KronosReeper

    KronosReeper Member

    Joined:
    Mar 13, 2015
    Messages:
    1,063
    Likes Received:
    249
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Not dying.
    Location:
    The surface of Venus
    OP isn't giving staff a hard time
     
  20. samitannir

    samitannir Member

    Joined:
    Jul 24, 2016
    Messages:
    796
    Likes Received:
    461
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Cubecraft
    Location:
    Somewhere
    This isn't about OP, Its about teamers...