there seems to be a problem with the map generation

Discussion in 'Other Games' started by BetaScorpian, Jun 18, 2016.

  1. BetaScorpian

    BetaScorpian Member

    Messages:
    127
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    mods i think this is due to a lag a some sort 2016-06-18_16.32.12.png 2016-06-18_16.32.12.png 2016-06-18_16.32.10.png
     
  2. BetaScorpian

    BetaScorpian Member

    Messages:
    127
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
  3. ivo

    ivo Member

    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    but this is hacking but tha
     
  4. BalthierTSK_daForumSeeker

    BalthierTSK_daForumSeeker Member

    Messages:
    650
    Likes Received:
    209
    Trophy Points:
    43
    It is not a hacks because it is not giving unfair advantages.
    It just shows you statistic.
    I "BELIEVE" This is not counted as a cheat

    p.s
    What is the bug?
    I know the third screen shot time is 4:41 while the other two are 4:31-ish
    But that is easily set to be like that, you could have screen shot the third one first and the other last, and then post it in order of smallest time to largest time.

    :v
     
  5. BetaScorpian

    BetaScorpian Member

    Messages:
    127
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    no no no look at the map it is not generated properly
     
  6. BalthierTSK_daForumSeeker

    BalthierTSK_daForumSeeker Member

    Messages:
    650
    Likes Received:
    209
    Trophy Points:
    43
    Are you sure it was not your render distance?
    It does that
     
  7. BetaScorpian

    BetaScorpian Member

    Messages:
    127
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    my render distance was at 16 and the other guy i played with is my friend he saw the same thing
     
  8. BetaScorpian

    BetaScorpian Member

    Messages:
    127
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    how is hacking secondly the is no hack gui or anything so how hax