1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Building "bug"

Discussion in 'Suggestions' started by iConfueZ, Mar 10, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iConfueZ

    iConfueZ Member

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    432
    Likes Received:
    248
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Location:
    NL
    Home Page:
    Hi,

    When you build up your glitch all the time. I lost a game by this bug. Can you fix it?

    Regards,
    jQuery
     
  2. abfc2000

    abfc2000 Member

    Joined:
    Nov 5, 2015
    Messages:
    816
    Likes Received:
    710
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Occupation:
    PvP
    Location:
    Over there
    CubeCraft is already working on that! :)
     
  3. Dotsy

    Dotsy Member

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    4,923
    Likes Received:
    3,753
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Anime or Minecraft......
    Location:
    Rock Bottom...
    I don't have it a lot only when my ping is down so check your Internet connection
    PS I call it Block Glitch idk why but it fits I think....
    They are already working on it!
     
  4. Zhypo

    Zhypo Member

    Joined:
    Jun 3, 2015
    Messages:
    488
    Likes Received:
    425
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Location:
    NARNIAAA!!!!!
    This has been reported already.

    Would be appreciated to not make the same threads, before reporting any bug. Check if it hasn't been reported or fixed yet.

    Could be locked now, @ImABubbleHead
     
  5. Terrarialover11

    Terrarialover11 Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    1,503
    Likes Received:
    2,130
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    I watch tv
    Location:
    Crazy Land (I GOT THE COOKIES :D)
    Locked because this is a known bug.
     
Thread Status:
Not open for further replies.