My 2nd youtube vid RAGE QUIT!?!!?

Discussion in 'YouTube' started by Laskyy, Apr 26, 2016.

  1. Laskyy

    Laskyy Member

    Messages:
    551
    Likes Received:
    923
    Trophy Points:
    93
    See my second vid here
     
  2. Tim_27

    Tim_27 Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Wtf is that mod your using, it tells you were all the sounds are ?
     
  3. Laskyy

    Laskyy Member

    Messages:
    551
    Likes Received:
    923
    Trophy Points:
    93
  4. Megaaa

    Megaaa Member

    Messages:
    7,379
    Likes Received:
    4,215
    Trophy Points:
    318
    xMegaCoolx
    Obsidian
    You screen kept freezing whole the time. Iti is annoying to look at. But if you check you record settings and stuff, you will be a good YouTuber. :)
     
    ItzDelano likes this.
  5. Laskyy

    Laskyy Member

    Messages:
    551
    Likes Received:
    923
    Trophy Points:
    93
    Thanks for the feedback! I fixed the settings and it seemed that i put up mine resolution a little bit too much. It had to be a 4k video. now it is a lagged 1080p xD @xMegaCoolx
     
  6. Megaaa

    Megaaa Member

    Messages:
    7,379
    Likes Received:
    4,215
    Trophy Points:
    318
    xMegaCoolx
    Obsidian
    No problem. :)
     
  7. Mambo Garrix

    Mambo Garrix Member

    Messages:
    885
    Likes Received:
    349
    Trophy Points:
    78
    Cut the boring parts, fix the lagg isue and please play fullscreen. :p Other than that it looks alright.