Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

davoloxo

Member
May 3, 2025
2
0
2
21
moja rada jest taka, żeby skrócić czas oczekiwania na rozpoczęcie gry egg wars 1v1, bo na przykład gdybym chciał dostać się do top 50 to muszę wygrać 3000 gier i myślę, że każdy chciałby to zrobić jak najszybciej a jeśli mamy wygrać 3000 × 10 sekund czekania to wychodzi około 9 dodatkowych godzin czekania na grę, bo sama gra zajmuje mi około 20 sekund, więc plus 10 to 30 sekund i wydłuża czas oczekiwania dość znacznie

Lxk5z

Well-Known Member
May 16, 2024
170
628
94
CrimsonSaturn15‘s Planet
lxk5z.jimdosite.com
Pronouns
He/Him
Myślę, że te 10 minut przeznaczone jest głównie na przygotowanie i wybranie sprzętu. Pomagają również początkującym zapoznać się z mapą, nie wychodząc z klatki.
Więc jestem przeciwny.

I think the 10 minutes are mainly for preparation and the kit selection. They also help beginners get an overview of the map from their cage.
So, I don’t think that they have to change it.

davoloxo

Member
May 3, 2025
2
0
2
21
Myślę, że te 10 minut przeznaczone jest na przygotowanie i wybranie sprzętu. Pomagają również początki, które pojawiają się z mapą, nie są widoczne w klatkach.
Więc jestem przeciwny.

Myślę, że 10 minut jest głównie na przygotowanie i wybór zestawu. Pomagają również początkującym uzyskać przegląd mapy z klatki.
Dlatego nie sądzę, że muszą to zmienić.
cóż, jest w tym trochę prawdy, ale jeśli skróciliby to do 5.7 swkund, myślę, że byłoby dobrze, ponieważ nie ma potrzeby tego rozszerzać, ale dziękuję za podzielenie się swoją opinią

• Unsure
Reactions: Lxk5z
Members Online

Latest posts

Latest profile posts

meshachhelaena wrote on Fjackp14_'s profile.
HAPPY BIRTHDAY!!
emqtionall wrote on SlinkyGnu05604's profile.
Ty for the follow!
Eli wrote on Fjackp14_'s profile.
Happy happy birthday!!
Does anyone have the link to the tie dye bundle?
bro what happened to cc stalker?????????????.......
Top Bottom