Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

davoloxo

Member
May 3, 2025
2
0
2
22
moja rada jest taka, żeby skrócić czas oczekiwania na rozpoczęcie gry egg wars 1v1, bo na przykład gdybym chciał dostać się do top 50 to muszę wygrać 3000 gier i myślę, że każdy chciałby to zrobić jak najszybciej a jeśli mamy wygrać 3000 × 10 sekund czekania to wychodzi około 9 dodatkowych godzin czekania na grę, bo sama gra zajmuje mi około 20 sekund, więc plus 10 to 30 sekund i wydłuża czas oczekiwania dość znacznie

꧁𝕃𝕩𝕜𝟝𝕫꧂

Well-Known Member
May 16, 2024
182
696
99
CrimsonSaturn15‘s Planet
lxk5z.jimdosite.com
Pronouns
He/Him
Myślę, że te 10 minut przeznaczone jest głównie na przygotowanie i wybranie sprzętu. Pomagają również początkującym zapoznać się z mapą, nie wychodząc z klatki.
Więc jestem przeciwny.

I think the 10 minutes are mainly for preparation and the kit selection. They also help beginners get an overview of the map from their cage.
So, I don’t think that they have to change it.

davoloxo

Member
May 3, 2025
2
0
2
22
Myślę, że te 10 minut przeznaczone jest na przygotowanie i wybranie sprzętu. Pomagają również początki, które pojawiają się z mapą, nie są widoczne w klatkach.
Więc jestem przeciwny.

Myślę, że 10 minut jest głównie na przygotowanie i wybór zestawu. Pomagają również początkującym uzyskać przegląd mapy z klatki.
Dlatego nie sądzę, że muszą to zmienić.
cóż, jest w tym trochę prawdy, ale jeśli skróciliby to do 5.7 swkund, myślę, że byłoby dobrze, ponieważ nie ma potrzeby tego rozszerzać, ale dziękuję za podzielenie się swoją opinią

Members Online

Team online

Latest profile posts

Daily Question 147.

Do you use the same username for every social media/forum?
1750727519211.png

today i start my journey to surpass 80.
angelgamer2906 wrote on Capitan's profile.
bro me baneaste XD
xSchulzis wrote on Thijs's profile.
Hello there! :heart:
Shoutout to @Diftzy for being my 1900th reaction!! 2000 soon…
Top Bottom