1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

It won't let me join CubeCraft

Discussion in 'Media' started by RainbowGold137, Apr 10, 2014.

?

Is this happening to anyone else?

Poll closed Apr 24, 2014.
  1. Yes it is! And it is really annoying!!

    50.0%
  2. Yah! Same thing for me!

    0 vote(s)
    0.0%
  3. I always get a connection lose from time to time but it doesn't say that.

    0 vote(s)
    0.0%
  4. Umm no it's working fine for me...

    50.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RainbowGold137

    RainbowGold137 Member

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    69
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Female
    Not just CubeCraft. All my servers are kicking me off as soon as I join them. It says Connection lost at the top and then'Outdated server! pretending to be 1.7.7' in the middle of the screen. It is driving me crazy! I tested it out on three servers: CubeCraft, CraftCadia, then WoodyCraft. CubeCraft did whenever I clicked a Skywars. CraftCadia and WoodyCraft both did as soon as I spawned in the lobby. I checked my Minecraft title screen and it says I have it updated to 1.7.7! Is this happening to anyone else??
     
  2. MultiRace987 (3)

    MultiRace987 (3) Member

    Joined:
    Mar 26, 2014
    Messages:
    105
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Try to reinstall your minecraft
     
  3. MultiRace987 (3)

    MultiRace987 (3) Member

    Joined:
    Mar 26, 2014
    Messages:
    105
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Or check your internet connection
     
  4. Marco Slater

    Marco Slater Owner Staff Member Owner

    Joined:
    Oct 19, 2013
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    2,163
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Pushing buttons for Digital Tree Media.
    Location:
    Bury, UK.
    Home Page:
    We updated further and this issue should be fixed. Login servers also just had an outage, so perhaps these are related.
     
Thread Status:
Not open for further replies.