Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

CubeCraft Games

Rules (??) - CubeCraft Games

Rules

The rules and guidelines for playing on CubeCraft

Våra regler tillhandahålls på andra språk för din bekvämlighet. Alla domar är baserade på den engelska versionen.
Senast ändrad: 11-05-2020

1 - Server regler

1.1 - Olämpliga användarnamn/skin

Användarnamn eller skin som anses vara olämpliga enligt staff-teamet kommer att förbjudas från servern tills det stötande innehållet har ändrats till ett mer lämpligt.

1.2 - Användning av förbjudna klienter eller mods (fusk)

Någon form av klient/mod som ger dig en tydlig spelförändrande fördel är otillåten. Användning av förbjudna klienter eller mods är strängt förbjudet. Mods såsom kill aura, anti-knockback, x-ray, auto-clickers, click macros, freecams, kartor som visar spelares läge och flygning är exempel av förbjudna mods. Att medvetet spela med någon som fuskar eller att få någon att använda fusk till din fördel kan också resultera i en ban. För en lista med godkända klienter och mods, läs här: https://cbecrft.net/mods Du kan överklaga (appeala) straff här: https://appeals.cubecraft.net

Straff: 7 dagar ban (endast bara Sentinel) → 30 dagar ban → Permanent ban

1.3 - Drag clicking

Drag clicking definieras som att dra fingret längst musknappen på en mekanisk mus eller kartlägga din klickknapp till mushjulet. Drag clicking är förbjudet och kan resultera i en Sentinel ban.

1.4 - Teaming/Crossteaming

Teaming definieras som att avsiktligt arbeta tillsammans med en motspelare i ett solo-spel. Crossteaming definieras som av avsiktligt arbeta tillsammans med en spelare från ett annat lag. Både teaming och crossteaming är strängt förbjudet i spel där både solo- och lagspel är tillgängligt. Gäller även solo featured games. Featured games kommer ha solo-spel såsom solo Survival Games, men eftersom team Survival Games kommer finnas i framtiden, är det inte tillåtet att teama i solo versionen. I FFA är det tillåtet att teama.

Straff: 1 dag ban → 7 dagar ban → 30 dagar ban → Permanent ban

1.5 - Trolling

Trolling definieras som att avsiktligt förstöra för andra spelare med syftet att irritera, uppröra eller mobba någon annan. Trolling är strängt förbjudet. Trolling kan ta många former, så som att döda/skada lagkamrater, ta sönder en arbetsbänk för att sno från lagkamrater, förstöra försvar utan anledning i spel som Blockwars, spamma en spelare med vän/party inbjudningar eller avsiktligt blockera lagkamrater från att bygga torn i Tower Defence. Trolling kan också ta form i spel som EggWars där spelare avsiktligt blockerar in spelare i deras spawn för att farma kills eller bara hålla dem fast utan att försöka förstöra deras ägg.

Straff: Varning → 1 dag ban → 7 dagar ban → 30 dagar ban → Permanent ban

1.6 - Camping

Camping definieras som att avsiktligt undvika att spela spelet så som det är avsett genom att göra det omöjligt eller nästan omöjligt att komma åt dig. Camping är strängt förbjudet. Camping kan vara skybasing, bygga en flytande bas långt ifrån det normala spelområdet, omge dig av faror så som lava eller på annat sätt göra dig oåtkomlig utan någon annan anledning än att skapa ett dödläge. Butiks camping i assassins är inte straffbart men det är avskräckt eftersom att det kan orsaka frustrationer bland spelarna. Camping i EggWars gäller inte spelare som farmar generatorer för resurser eller spelare som skyddar sitt ägg

Straff: Varning → 1 dag ban → 7 dagar ban → 30 dagar ban → Permanent ban

1.7 - Bugmissbruk

Bugmissbruk definieras som att avsiktligt använda en bugg eller glitch av något slag eller form. Bugmissbruk är strängt förbjudet. Buggar kan rapporteras här: https://cbecrft.net/bugs Att medvetet jobba med/ha någon att använda en bug till dig kan också resultera i ett straff.

Straff: 7 dagar ban → 30 dagar ban → Permanent ban

1.8 - Multiaccounting

Multiaccounting är att använda flera konton för att få fördel i ett spel. Dessa konton kan antingen vara dina eller någon annans. Detta inkluderar att använda alternativa konton för att fylla ut motspelares lag med oanvända spelare, farma kills med alternativt konto på till exempel FFA eller Assassinations. Spelare som gör detta och blir upptäckta kommer att få deras statistik raderad. Bounty farming i Assassinations är också förbjudet. Detta är att använda ett alternativt konto eller en annan spelare för att döda om och om igen för att få deras bounty. Detta leder till att spelaren får tusentals mynt inom några minuter. Eftersom det här inte är hur Assassinations ska spelas, är det nu straffbart.

1.9 - Straff-avvikelse

Straff-avvikelse definieras som att använda ett konto för att undvika en ban eller mute på ett annat konto. Att kringgå ett straff leder till samma straff på kontot du använder för att undvika ditt straff, förutom gällande olämpliga skin/användarnamn. Detta kan resultera i att ditt straff förlängs.

1.10 - Submitting fake evidences

Submitting fake evidence in the reports site will result in a permanent ban from our server and reports platform. We are going to be extremely strict with this type of behaviour.

1.11 - cc_rules_sections_1_items_11_title

cc_rules_sections_1_items_11_description

2 - Server Chatt Regler

Server chat rules apply to ALL server chat, including party chat and private messages.

2.1 - Svordomar

Svordomar definieras som användning av stötande språk, händelser, svordom, hat eller annat språk som är avsett att förminska, förolämpa eller uppröra andra spelare. Svordomar är strängt förbjudet. Hat av någon form kräver ingen varning.

Straff: Varning → 3 dagar mute → 7 dagar mute → 30 dagar mute → Permanent mute

2.2 - Hot

Hot definieras som alla typer av språk som används för att hota en annan spelare med verkliga handlingar så som attacker, DdoS eller doxxing. Att hota någon annan är strängt förbjudet.

Straff: 30 dagar mute → Permanent mute

2.3 - Chatt trolling

Chatt trolling definieras som språk som är försett för att förvirra, lura eller trolla andra spelare. Detta inkluderar tricks som att be en annan spelare att trycka på Alt + F4 eller med hjälp av färgad chatt göra falska privata meddelanden eller andra metoder för att trolla andra. Chatt trolling är strängt förbjudet.

Straff: Varning → 1 dag mute →3 dagar mute → 7 dagar mute → 30 dagar mute → Permanent mute

2.4 - Skräppost

Spam definieras som att skicka oönskade eller onödiga meddelanden, ofta upprepade flera gånger på kort tid. Skräppost inkluderar att skicka slumpmässiga rader av symboler, skicka samma meddelande om och om igen, be om att få rank gratis och annat. Skräppost är strängt förbjudet.

Straff: Varning → 1 dag mute → 7 dagar mute → 30 dagar mute → Permanent mute

2.5 - Imitation

Imitation definieras som att försöka lura andra spelare att tro att du är någon form av staff eller en YouTuber. Imitation är strängt förbjudet.

Straff: Varning → 1 dag mute → 7 dagar mute → 30 dagar mute → Permanent mute

2.6 - Bedrägerier

Bedrägeri definieras som att försöka lura en spelare att dela personlig information, såsom lösenord, hemadress, ekonomisk information eller mer. Bedrägeri är strängt förbjudet. Bedrägeri kommer att resultera i en omedelbar permanent mute.

Straff: Permanente mute

2.7 - Reklam

Reklam definieras som att främja andra servrar, sociala medier, YouTube/Twitch-kanaler eller någon annan tjänst. Lätt annonsering av Youtube eller Streaming är tillåtet, men spammande eller missbruk kan resultera i ett straff. Spelare med YouTube rank är tillåtna att göra reklam för sin kanal och andra sociala medier.

Straff: Varning ( bara för YouTube, Twitch eller andra sociala medier) → 1 dag mute → 7 dagar mute → 30 dagar mute → Permanent mute

2.8 - Doxing

Doxing definieras som att läcka privat information utan samtycke, vanligtvis för skadligt syfte. Detta kan leda till en ban från hela nätverket.

Straff: cc_rules_sections_2_items_8_punishment_track

2.9 - cc_rules_sections_2_items_9_title

cc_rules_sections_2_items_9_description

3 - Forums regler

Alla chatt regler gäller även på forumet.

3.1 - Inget olämpligt/stötande innehåll av något slag. (Detta inkluderar svordomar.)

Straff: cc_rules_sections_3_items_1_punishment_track

3.2 - Ingen mobbning av någon form.

Straff: cc_rules_sections_3_items_2_punishment_track

3.3 - Inga inlägg som spelats in på eller marknadsför andra servrar.

Straff: cc_rules_sections_3_items_3_punishment_track

3.4 - Posta inte på inaktiva trådar utan en anledning. Gäller inte nyheter, spel eller introduktionstrådar.

Straff: cc_rules_sections_3_items_4_punishment_track

3.5 - Trakassera eller argumentera inte mot staff. De arbetar hårt för att hålla servern igång rättvist och bra.

Straff: cc_rules_sections_3_items_5_punishment_track

3.6 - Fråga inte om konfidentiell information som bara gäller staff såsom släppdatum, användares IP eller liknande.

Straff: cc_rules_sections_3_items_6_punishment_track

3.7 - Inga petitionstrådar

3.8 - Farma inte likes eller meddelanden.

Straff: cc_rules_sections_3_items_8_punishment_track

3.9 - Inga meningslösa trådar/inlägg. Detta inkluderar inlägg som inte är relaterade till ämnet, överdriven bumping, avledande trådar eller liknande.

Straff: cc_rules_sections_3_items_9_punishment_track

3.10 - Högst 2 bump inlägg. Ett ”bump inlägg” är en post som inte har något innehåll och är bara till för att få upp ämnet till toppen av en kategori.

Straff: cc_rules_sections_3_items_10_punishment_track

3.11 - Vänligen upprepa inte tidigare nämna och diskuterade ämnen om du inte har något viktigt att tillägga i konversationen och föregående ämne är låst.

Straff: cc_rules_sections_3_items_11_punishment_track

3.12 - Skapandet av flera konton är förbjudet. Detta för att stoppa användarna från att bli straffade på ett konto och försöka kringgå dessa sanktioner på ett annat. Det är också för att undvika troll- och spamkonton. Bans avgörs av staff och ledning.

Straff: cc_rules_sections_3_items_12_punishment_track

3.13 - Trolling på forumet är inte tillåtet. Att utföra en handling med det enda syftet att irritera, uppröra eller mobba någon annan forums användare är strängt förbjudet. Det här skulle kunna vara något du postar, ditt användarnamn, signatur.

Straff: cc_rules_sections_3_items_13_punishment_track

3.14 - cc_rules_sections_3_items_14_title

cc_rules_sections_3_items_14_description

Straff: cc_rules_sections_3_items_14_punishment_track

3.15 - cc_rules_sections_3_items_15_title

cc_rules_sections_3_items_15_description

Straff: cc_rules_sections_3_items_15_punishment_track

3.16 - cc_rules_sections_3_items_16_title

cc_rules_sections_3_items_16_description

3.17 - cc_rules_sections_3_items_17_title

cc_rules_sections_3_items_17_description

Straff: cc_rules_sections_3_items_17_punishment_track

4 - Discord Regler

Alla chatt regler gäller även på Discord.

4.1 - Inga olämpliga ”spel” -meddelanden.

Straff: cc_rules_sections_4_items_1_punishment_track

4.2 - Inga olämpliga användarnamn.

Straff: cc_rules_sections_4_items_2_punishment_track

4.3 - Skriv inte i staff-help om du inte har ett riktigt problem.

Straff: cc_rules_sections_4_items_3_punishment_track

4.4 - Undvik kontroversiella diskussioner (politik, religion eller liknande).

Straff: cc_rules_sections_4_items_4_punishment_track

4.5 - Inga röst röstväxlare (voice changers) i röstkanaler.

Straff: cc_rules_sections_4_items_5_punishment_track

4.6 - Inget motbjudande beteende i röstkanaler (skrikande, sprängande musik eller liknande.)

Straff: cc_rules_sections_4_items_6_punishment_track

4.7 - No spamming.

Straff: cc_rules_sections_4_items_7_punishment_track

4.8 - Selling accounts or any other product is strictly prohibited.

Straff: cc_rules_sections_4_items_8_punishment_track

4.9 - No DM Advertising.

Straff: cc_rules_sections_4_items_9_punishment_track

4.10 - No swearing. Bullying isn’t allowed and punishments are at the discretion of moderation team.

Straff: cc_rules_sections_4_items_10_punishment_track

4.11 - Advertising other servers isn’t allowed.

Straff: cc_rules_sections_4_items_11_punishment_track

4.12 - Threatening/Harassing other players via DM can result in a discord server ban.

Straff: cc_rules_sections_4_items_12_punishment_track

4.13 - Using channels incorrectly may result in a discord server ban.

We reserve the right to change our rules at any time and under special circumstances the moderation team may issue bans or mutes at their own discretion.

Straff: cc_rules_sections_4_items_13_punishment_track

4.14 - cc_rules_sections_4_items_14_title

cc_rules_sections_4_items_14_description

Straff: cc_rules_sections_4_items_14_punishment_track

4.15 - cc_rules_sections_4_items_15_title

cc_rules_sections_4_items_15_description

Straff: cc_rules_sections_4_items_15_punishment_track

cc_rules_sections_4_items_16_title