Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

CubeCraft Games

Rules (??) - CubeCraft Games

Rules

The rules and guidelines for playing on CubeCraft

Regulile noastre sunt furnizate în alte limbi pentru confortul dumneavoastră. Toate hotărârile sunt bazate pe versiunea în limba engleză.
Modificat ultima dată: 11-05-2020

1 - Reguli de joc din server

1.1 - Nume de utilizator și skin inadecvate

Nume de utilizator și skin inadecvate. Orice nume de utilizator sau skin necorespunzător pe care echipa din personal îl consideră ofensator va fi interzis pe server, până când funcția ofensivă va fi schimbată în una mai potrivită.

1.2 - Utilizarea de modificări sau clienți ilegali

Orice client sau modificare care oferă avantaje sau modificări în joc este considerat ilegal. Utilizarea clientului sau modificările ilegale sunt strict interzise. Knowingly teaming with/having someone use illegal mods for you may result in a ban as well. Modificări, cum ar fi kill-aura, anti-knockback, radiografii, clicuri automate, hărți care arată locația jucătorilor și zbor, sunt exemple de modificări ilegale. Pentru a obține lista modificărilor și a clienților autorizați, citiți acest link: https://cbecrft.net/mods Puteți face apelul dvs. aici: https://appeals.cubecraft.net

Durata pedepsei: interdicție de 7 zile (doar Sentinel) → Interdicție de 30 de zile → Interdicție permanentă

1.3 - Drag Clicking (Faceți clic pe glisare)

Faceți clic pe glisare este definit ca glisarea degetului de-a lungul butonului unui mouse mecanic sau setarea clicurilor la volanul mouse-ului. Clicul glisant este interzis și poate provoca o interdicție din Sentinel.

1.4 - Teaming/Crossteaming

Echipa este definită ca lucrând intenționat împreună cu un jucător inamic într-un mod solitar. Crossteaming este definit ca fiind lucrat intenționat împreună cu un jucător inamic într-un mod de echipă. Cele două infracțiuni sunt strict interzise în ambele tipuri de modalități și în zona de luptă.

Durata pedepsei: interdicție de 1 zi → interdicție de 7 zile → interdicție de 30 de zile → Interzicere permanentă

1.5 - Trolling

Trolling-ul este definit ca executând intenționat o acțiune cu unicul scop de a deranja, deranja sau intimida un alt jucător. Trolling-ul este strict interzis. Trolul poate fi luat în considerare în multe feluri, cum ar fi uciderea sau rănirea coechipierului tău, spargerea meselor de lucru cu unicul scop de a-ți fura bunurile, ruperea blocurilor de apărare fără niciun motiv în jocuri precum Blockwars, spamarea unui jucător, trimițându-le masiv. Invitații de prietenie, invitații la petrecere sau blocați intenționat construcția turnurilor în Tower Defense. De asemenea, se consideră trolling să-i cuprindă pe jucătorii din reproducerea lor care îi înconjoară cu obsidiană, cu scopul de a ucide agricultori sau pur și simplu de a-i lăsa blocați fără a-și face ouă în Eggwars

Durata pedepsei: avertizare → interdicție de 1 zi → interdicție de 7 zile → interdicție de 30 de zile → interdicție permanentă

1.6 - Camping

Campingul este definit ca fiind prevenirea intenționată a jocului, ceea ce îl face nesfârșit sau că persoana este probabil să fie ucisă. Campingul este strict interzis. Campingul poate să ia infracțiunile, înseamnă că construiești o bază plutitoare departe de zona normală de joc, așezați lavă în perimetrul său sau făcând imposibil să fie atins de alți jucători. Shop camping in assassins is not punishable, however it is discouraged as it can cause frustrations among the players. Camping in Eggwars does not apply to players farming generators for resources or to players defending their egg.

Durata pedepsei: avertizare → interdicție de 1 zi → interdicție de 7 zile → interdicție de 30 de zile → interdicție permanentă

1.7 - Bug abuse

Abuzul de eroare este definit ca utilizarea intenționată a unei erori sau greșeli în orice fel. Abuzul de erori este strict interzis. Erorile pot fi raportate aici: https://cbecrft.net/bugs Knowingly working with/having someone abuse a bug for you may also result in a punishment.

Durata pedepsei: interdicție de 7 zile → interdicție de 30 de zile → Interzicere permanentă

1.8 - Multiaccounting

Multiaccounting este utilizarea mai multor conturi cu obiectivul de a obține un avantaj în joc. Aceste conturi pot fi ale tale sau ale altcuiva. Aceasta include utilizarea de conturi alternative pentru a umple echipele opuse cu jucători inutili sau pentru a vorbi ucigași în jocuri precum FFA și asasinate. Jucătorii prinși cu încălcarea acestei reguli își vor reseta statisticile. Agricultura cu recompense în asasinate este, de asemenea, interzisă. Aceasta este definită ca folosind un cont alternativ sau un alt jucător pentru a-l ucide din nou și din nou, pentru a obține recompensa la infinit, determinând jucătorul să obțină mii de monede în câteva minute. Deoarece nu acesta este modul în care ar trebui să se joace asasinate, s-a decis ca această practică să nu fie permisă.

1.9 - Evadarea penalităților

Evadarea penalităților este definită ca folosind un alt cont în scopul evadării pedepsei dvs. Evadarea unei pedepse va determina aceeași sancțiune să se aplice și în celălalt cont, cu excepția interdicțiilor de nume de utilizator și piele necorespunzătoare.

1.10 - Submitting fake evidences

Submitting fake evidence in the reports site will result in a permanent ban from our server and reports platform. We are going to be extremely strict with this type of behaviour.

1.11 - cc_rules_sections_1_items_11_title

cc_rules_sections_1_items_11_description

2 - Reguli de chat de server

Server chat rules apply to ALL server chat, including party chat and private messages.

2.1 - Swearing

Înjurăturile sunt definite ca folosind un limbaj ofensiv, cum ar fi profanitatea, exploetivele, insultele directe față de oameni sau alte limbaje destinate să stânjenească, să insulte sau să enerveze alți jucători. Înjurăturile sunt strict interzise. Insultarea sau jignirea directă a jucătorilor nu necesită avertismente.

Durata pedepsei: Avertisment → interdicție de 3 zile → interdicție de 7 zile → interdicție de 30 de zile → interdicție permanentă

2.2 - Threats (Amenințări)

Amenințările sunt definite ca folosind orice tip de limbaj cu intenția de a amenința un alt jucător, cu acțiuni din viața reală, cum ar fi atacuri, DDoS sau doxing. Amenințările sunt strict interzise.

Durata pedepsei: interdicție de 30 de zile → interdicție permanentă

2.3 - Chat trolling

Trollingul de chat este definit ca fiind folosit orice tip de limbaj cu intenția de a confunda sau înșela alți jucători. Această încălcare include ocazii precum spunerea în chat care apasă Alt + F4, folosind coduri de culoare pentru a crea mesaje private false și alte metode.

Durata pedepsei: Avertisment → interdicție de 1 zi → interdicție de 3 zile → interdicție de 7 zile → interdicție de 30 de zile → interdicție permanentă

2.4 - Spamming

Spamming-ul este definit ca fiind scris mesaje nedorite, mesaje inutile sau scrierea repetată a mesajelor într-o perioadă scurtă de timp. Această infracțiune include ocazii precum scrierea simbolurilor aleatorii, scrierea aceluiași mesaj de mai multe ori și solicitarea unor intervale gratuite printre multe alte lucruri. Spamming-ul este strict interzis.

Durata pedepsei: Avertisment → interdicție de 1 zi → interdicție de 7 zile → interdicție de 30 de zile → interdicție permanentă

2.5 - Impersonation

Impersonation este definită ca făcând orice încercare de a înșela alți jucători, astfel încât ei cred că sunteți un membru al personalului sau un YouTuber. Implicarea este strict interzisă.

Durata pedepsei: Avertisment → interdicție de 1 zi → interdicție de 7 zile → interdicție de 30 de zile → interdicție permanentă

2.6 - Scamming

Scamming se define como cualquier intento de engaño a un jugador con la intención de robar su información personal, como su contraseña, domicilio, información financiera o entre otras cosas. Scamming está estrictamente prohibido. Scamming tiene la consecuencia de ser sancionado permanentemente de inmediato.

Durata pedepsei: mut permanent

2.7 - Advertising

Publicitatea este definită ca publicitate pe alte servere, conturi de social media și orice tip de bunuri sau servicii. Publicitatea fluxurilor și a videoclipurilor de conținut este permisă atât timp cât nu este spamată de mai multe ori la rând. Utilizatorii cu rang YouTuber au voie să își facă publicitate pe canale sau pe alte rețele de socializare.

Durata pedepsei: Avertisment (nu se aplică pentru publicitate de către alte servere) → interdicție de 1 zi → interdicție de 7 zile → interdicție de 30 de zile → interdicție permanentă

2.8 - Doxing

Doxing se defina como revelar cualquier información privada sin consentimiento. Típicamente para un razón maliciosa. Esta práctica puede resultar en una prohibición del toda la red.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_2_items_8_punishment_track

2.9 - cc_rules_sections_2_items_9_title

cc_rules_sections_2_items_9_description

3 - Reguli în forum

Toate regulile de chat care se aplică serverului sunt luate în considerare și pe forumuri.

3.1 - Nu folosiți un limbaj nepotrivit sau ofensator de niciun fel.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_1_punishment_track

3.2 - Fără intimidare de niciun fel.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_2_punishment_track

3.3 - Nu publicați linkuri video care promovează alte servere.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_3_punishment_track

3.4 - Nu necropostați în publicații inactive mai mult de 2 săptămâni. Această sancțiune nu se aplică jocurilor de forum, prezentărilor sau postărilor de știri.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_4_punishment_track

3.5 - Nu discutați sau hărțuiți echipa de personal. Echipa de personal lucrează voluntar pentru ca serverul să funcționeze perfect.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_5_punishment_track

3.6 - Nu puneți întrebări cu privire la informații confidențiale echipei de personal, cum ar fi datele de actualizare, informațiile despre IP ale jucătorului etc.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_6_punishment_track

3.7 - Nu faceți cereri în publicații.

3.8 - Nu folosiți alte conturi și nu cereți altor persoane să obțină like-uri în publicațiile lor sau să facă publicații fără sens într-o perioadă scurtă de timp.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_8_punishment_track

3.9 - Nu faceți publicații inutile sau fără sens.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_9_punishment_track

3.10 - Nu este permisă publicarea a mai mult de 2 „denivelări” în același fir. O „postare de bumb” este o publicație care nu are conținut și este utilizată doar pentru a aduce firul în partea de sus a listei de publicații.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_10_punishment_track

3.11 - Nu repetați subiectele menționate mai sus și discutate, decât dacă aveți ceva important de adăugat la conversație și subiectul anterior este blocat.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_11_punishment_track

3.12 - Crearea mai multor conturi care au fost interzise. Acest lucru este pentru a preveni excluderea utilizatorilor de la unul și să încerce să evite aceste sancțiuni.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_12_punishment_track

3.13 - Trolling nu este permis pe forumuri. Este interzisă acțiunea în scopul exclusiv de a deranja, deranja sau intimida un alt utilizator al forumurilor. Acest lucru ar putea fi din cauza a ceea ce postați, numele dvs. de utilizator, semnătura etc.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_13_punishment_track

3.14 - cc_rules_sections_3_items_14_title

cc_rules_sections_3_items_14_description

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_14_punishment_track

3.15 - cc_rules_sections_3_items_15_title

cc_rules_sections_3_items_15_description

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_15_punishment_track

3.16 - cc_rules_sections_3_items_16_title

cc_rules_sections_3_items_16_description

3.17 - cc_rules_sections_3_items_17_title

cc_rules_sections_3_items_17_description

Durata pedepsei: cc_rules_sections_3_items_17_punishment_track

4 - Reguli din Discord

Toate regulile de chat care se aplică serverului sunt, de asemenea, luate în considerare în Discord.

4.1 - Neavând o stare de „joacă” inadecvată

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_1_punishment_track

4.2 - Nu are un nume de utilizator necorespunzător.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_2_punishment_track

4.3 - Nu comentați personalul-ajutor decât dacă aveți cu adevărat o problemă.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_3_punishment_track

4.4 - Evitați purtarea de discuții, conflicte sau controverse (politice, religioase etc.).

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_4_punishment_track

4.5 - Nu folosiți modulatori pentru a vă schimba vocea în canalele vocale.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_5_punishment_track

4.6 - No comportarse de manera desagradable en los canales de voz (gritar, música alta, etc).

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_6_punishment_track

4.7 - No spamming.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_7_punishment_track

4.8 - Selling accounts or any other product is strictly prohibited.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_8_punishment_track

4.9 - No DM Advertising.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_9_punishment_track

4.10 - No swearing. Bullying isn’t allowed and punishments are at the discretion of moderation team.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_10_punishment_track

4.11 - Advertising other servers isn’t allowed.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_11_punishment_track

4.12 - Threatening/Harassing other players via DM can result in a discord server ban.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_12_punishment_track

4.13 - Using channels incorrectly may result in a discord server ban.

We reserve the right to change our rules at any time and under special circumstances the moderation team may issue bans or mutes at their own discretion.

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_13_punishment_track

4.14 - cc_rules_sections_4_items_14_title

cc_rules_sections_4_items_14_description

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_14_punishment_track

4.15 - cc_rules_sections_4_items_15_title

cc_rules_sections_4_items_15_description

Durata pedepsei: cc_rules_sections_4_items_15_punishment_track

cc_rules_sections_4_items_16_title