Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

CubeCraft Games

Rules (??) - CubeCraft Games

Rules

The rules and guidelines for playing on CubeCraft

Våre regler blir gitt ut i andre språk for ditt behag. Alle dommer er basert på den engelske versjonen.
Sist endret: 11-05-2020

1 - Server spill regler

1.1 - Upassende brukernavn/skins

Et brukernavn eller skin som anses til å være upassende av en ansatt, vil få en ban fra serveren til den upassende detaljen har blit endret til noe mer passende.

1.2 - Bruk av illegale klienter eller modifikasjoner (juksing)

Hvilken som helst klient/modifikasjon som gir en merkbar, spill-endrende fordel, er ikke lov. Bruken av illegale klienter eller modifikasjoner er strengt forbudt. Modifikasjoner som kill aura, anti-knockback, x-rays, auto-clickers, click macros, freecams, kart med spillerposisjoner, og flygning er eksempler på illegale modifikasjoner. Innkluderer RegEdit (Redigering av registeret). Det å vitende spille på lag med en som har/bruker For en liste over godkjente klienter og modifikasjoner, vennligst les her: https://cbecrft.net/mods Du kan anke din ban/mute her: https://appeals.cubecraft.net

Straff: 7 dagers ban (bare av sentinel) → 30 dagers ban → Permanent ban.

1.3 - Drag klikking

Drag klikking er defineres ved at en drar sin finger langs musknappen på en mekanisk mus, eller kartlegger klikkeknappen på musehjulet. Drag klikking er forbudt og kan resultere i en Sentinel ban.

1.4 - Teaming/Crossteaming

Teaming defineres ved at en intensjonellt jobber sammen med en motstander i et solo spill. «Crossteaming» defineres ved at en intensjonelt jobber sammen med en motstander i et lagspill. Både teaming og «crossteaming» er strengt forbudt i spill som både har solo og lagspill, samt solo fremhevde spill. De fremhevede spillene vil ha solo spill, som Survival Games. Det vil også bli lagt ut en lagspill versjon av Survival Games i fremtiden. Samarbeid er ikke lov i soloversjonen. Det er akseptabelt å spille sammen i FFA.

Straff: 1 dag ban → 7 dagers ban → 30 dagers ban → Permanent ban

1.5 - Trolling

Trolling defineres ved å intensjonelt begå en handling med målet om å irritere, opprøre, eller mobbe en annen spiller. Trolling er strengt forbudt. Trolling kan ta mange former, som å drepe/skade lagspillere, ødelegge arbeidsbenker for å stjele fra lagspillere, ødelegge forsvar for ingen god grunn i spill som Blockwars, spamme en spiller med venne/party forespørsel, eller å intensjonelt hindre lagspillere å bygge tårn i Tower Defence. Trolling kan også bli brukt i spill som EggWars, der spillere intensjonelt fanger andre spillere i et spawn med obsidian for å få kill, eller holde dem fanget og ikke ta egget deres.

Straff: Advarsel → 1 dag ban → 7 dagers ban → 30 dagers ban → Permanent ban

1.6 - Camping

Camping defineres ved at en spiller intensjonelt forsøker å ikke spillet som der er ment, for å gjøre det umulig eller nært umulig å nå deg. Camping er strengt forbudt. Camping kan ta form som «skybasing», bygge en flyvende base langt unna det ordinære spillfeltet, omringe seg selv med farer som lava, eller gjøre seg selv unnåelig med ingen annen intensjon enn å la spille ende likt. Butikkcamping i spill som Assasins er ikke straffbart, men det anbefales ikke, ettersom det kan skape frustrasjon spillerne seg imellom. Camping i Eggwars gjelder ikke for spillere som høster inn resurser fra generatorer, eller spillere som forsvarer deres egg.

Straff: Advarsel → 1 dag ban → 7 dagers ban → 30 dagers ban → Permanent ban

1.7 - Bugmisbruk

Bugmisbruk defineres ved å intensjonelt bruke en bug eller glitch på hvilken som helst måte. Bugmisbruk er strengt forbudt. Bugs kan bli rapportert her: https://cbecrft.net/bugs . Det å intensjonelt spille på lag med noen som misbruker en bug, kan resultere i at du også blir straffet.

Straff: 7 dagers ban → 30 dagers ban → Permanent ban

1.8 - Multiaccaunting

Mutliaccaunting er bruken av flere brukere for å få en fordel i et spill. Disse brukerne kan enten være dine, eller noen andres. Dette inkluderer bruken av alternative brukere å fylle fiendes lag med ubrukelige spillere, få kills ved en alternativ bruker i spill som FFA, Assasins, OSV. SPILLERE SOM BLIR TATT FOR Å GJØRE DETTE, VIL HA DERES STATTISTIKKER SLETTET. Dusørhøsting i Assasinations er også forbudt. Dette er handlingen av å drepe en alternativ bruker for å få dets dusør om og om igjen, som leder til at en spiller får tak i mange tusener av mynter innen noen minutter. Slik skal ikke Assasinations bli spilt, dermed er det nå straffbart.

1.9 - Straffunvikelse

Straffunvikelse defineres ved at en bruken en annen bruker for å unvike en ban eller mute på en annen bruker. Det å unvike en straff vil resultere i den samme straffen blir lagt til på den andre brukeren, med unntak av upassede skins/brukernavn. Dette kan også resultere i at din straff blir forlenget.

1.10 - Submitting fake evidences

Submitting fake evidence in the reports site will result in a permanent ban from our server and reports platform. We are going to be extremely strict with this type of behaviour.

1.11 - cc_rules_sections_1_items_11_title

cc_rules_sections_1_items_11_description

2 - Server chat regler

Server chat rules apply to ALL server chat, including party chat and private messages.

2.1 - Banning

Banning defineres ved bruken av offensivt språk som banning, upassende språk, hat, eller språk med intensjonen å benedrige, formørme eller opprøre en anne person. Banning er strengt forbudt. Hvilken som helst form for hat tale behøver ingen varsel.

Straff: Advarsel → 3 dagers mute → 7 dagers mute → 30 dagers mute → Permanent mute

2.2 - Trusler

Trusler defineres ved hvilken som helst form for språkbruk som skal true en annen spiller med handlingen i det virkelige liv, som angrep, DdoS, eller doxxing. Trusler er strengt forbudt.

Straff: 30 dagers mute → Permanent mute

2.3 - Chat trolling

Chat trolling defineres ved bruken av språk som er ment å forvirre, lure, eller trolle andre spillere. Dette inkluderer triks som å oppfordre en annen spiller til å trykke Alt + F4, bruk av coder for å forfalske private meldinger, eller andre metoder til å trolle andre på. Chat trolling er strengt forbudt.

Straff: Advarsel → 1 dag mute → 3 dagers mute → 7 dagers mute → 30 dagers mute → Permanent mute.

2.4 - Spamming

Spenning er definert som sendingen av uønskede eller unyttige meldinger, ofte i gjentatt i et kort tidsspenn. Spamming inkluderer sending av tilfeldige kjeder med symboler, bruk av den samme meldingen om og om igjen, spørsmål om grating ranger og andre ting. Spamming er strengt forbudt.

Straff: Advarsel → 1 dag mute → 7 dagers mute → 30 dagers mute → Permanent mute

2.5 - Etterliknelse

Etterliknelse er definert ved forsøk på å lure andre spillere til å tro at du er en ansatt eller YouTuber. Etterliknelse er strengt forbudt.

Straff: Advarsel → 1 dag mute → 7 dagers mute → 30 dagers mute → Permanent mute

2.6 - Svindel

Svindel defineres som forsæket på å lure andre spillere til å fragi personlig informasjon som passord, adresser, finansiell informasjon, og annet. Svindel er strengt forbudt. Svindel resulterer i ummidelbar permanent mute.

Straff: Permanent mute.

2.7 - Reklamering

Reklamering defineres ved promotering av andre servere, sosiale media brukere, YouTube/Twitch kanaler, eller andre produkt og tjenester. Reklamering av Youtube eller Streaming er tillatt med måte, men vil resultere i straff om det blir spammet eller misbrukt. Brukere med YouTube ranker kan reklamere kanalene eller sosiale mediene deres.

Straff: Advarsel (bare for YouTube, Twitch, eller sosiale medier reklamering) → 1 dag mute → 7 dager mute → 30 dager mute → Permanent mute

2.8 - Doxing

Doxing defineres ved lekking av privat informasjon uten tillatelse, ofte med skadelige formål. Slike handlinger kan resultere i ban fra hele netverket.

Straff: cc_rules_sections_2_items_8_punishment_track

2.9 - cc_rules_sections_2_items_9_title

cc_rules_sections_2_items_9_description

3 - Forum regler

Alle chatreglene blir også håndhevet på forumene.

3.1 - Ikke noe upassende/offansivt innhold av noe slag. (Dette inkluderer banning).

Straff: cc_rules_sections_3_items_1_punishment_track

3.2 - Ingen mobbing av noe slag.

Straff: cc_rules_sections_3_items_2_punishment_track

3.3 - Ingen sending av videoer laget på andre servere eller promotering av andre servere.

Straff: cc_rules_sections_3_items_3_punishment_track

3.4 - Ingen gjenlivning av gamle threads for ingen grunn. Gjelder ikke for nye poster, spill, eller introduksjons threads

Straff: cc_rules_sections_3_items_4_punishment_track

3.5 - Ingen argumentering/trakassering av de ansatte. De arbeider hardt for å holde serveren gående.

Straff: cc_rules_sections_3_items_5_punishment_track

3.6 - Ikke spørr etter konfidensiell informasjon som bare de ansatte har, som utgivelses datoer, brukerenes IP historikk, osv.

Straff: cc_rules_sections_3_items_6_punishment_track

3.7 - Ingen underskriftskampanjer.

3.8 - Ingen høsting av likerklikk/melding høsting.

Straff: cc_rules_sections_3_items_8_punishment_track

3.9 - Ingen poengløse poster/threads. Dette inkluderer poster som ikke er relatert temaet, overbruk av «Bumbing», avsporing, osv.

Straff: cc_rules_sections_3_items_9_punishment_track

3.10 - Ikke fler enn to «bump posts» per tema. En «Bump post» er en post uten innhold, men skal bringe temaet til toppen av kategorien.

Straff: cc_rules_sections_3_items_10_punishment_track

3.11 - Venligst ikke gjennta temaer som har blitt nevnt og diskutert før, med mindre du har noe viktig å tilføye til samtalen og temaet er låst.

Straff: cc_rules_sections_3_items_11_punishment_track

3.12 - Anskaffelsen av flere brukere er forbudt. Dette er for å stoppe brukere til å komme rundt sanksjoner tidligere gitt. Dette motvirker også trolling og spamming av brukere. Bans blir gitt av ansatte og managementet.

Straff: cc_rules_sections_3_items_12_punishment_track

3.13 - Trolling på forumene er ikke tillat. Hvis man handler bare for å irritere, opprøre eller mobbe en annen bruker på forumet, er dette strengt forbudt. Dette kan henge sammen med hva du poster, brukernavnet ditt, signaturen, osv.

Straff: cc_rules_sections_3_items_13_punishment_track

3.14 - cc_rules_sections_3_items_14_title

cc_rules_sections_3_items_14_description

Straff: cc_rules_sections_3_items_14_punishment_track

3.15 - cc_rules_sections_3_items_15_title

cc_rules_sections_3_items_15_description

Straff: cc_rules_sections_3_items_15_punishment_track

3.16 - cc_rules_sections_3_items_16_title

cc_rules_sections_3_items_16_description

3.17 - cc_rules_sections_3_items_17_title

cc_rules_sections_3_items_17_description

Straff: cc_rules_sections_3_items_17_punishment_track

4 - Discord regler

Alle chatreglene blir også håndhevd på Discord.

4.1 - Ingen upassende «spiller» meldinger.

Straff: cc_rules_sections_4_items_1_punishment_track

4.2 - Ingen upassende brukernavn.

Straff: cc_rules_sections_4_items_2_punishment_track

4.3 - Ikke post i Staff-help med mindre du trenger seriøs hjelp.

Straff: cc_rules_sections_4_items_3_punishment_track

4.4 - Ungå kontroversielle diskusjoner (politikk, religion, etc.)

Straff: cc_rules_sections_4_items_4_punishment_track

4.5 - Ingen stemme-endrende programmer i samtaler.

Straff: cc_rules_sections_4_items_5_punishment_track

4.6 - Ingen irriterende eller ubehagelig oppførsel i Voice-kanalene (Skriking, høy musikk, osv.)

Straff: cc_rules_sections_4_items_6_punishment_track

4.7 - No spamming.

Straff: cc_rules_sections_4_items_7_punishment_track

4.8 - Selling accounts or any other product is strictly prohibited.

Straff: cc_rules_sections_4_items_8_punishment_track

4.9 - No DM Advertising.

Straff: cc_rules_sections_4_items_9_punishment_track

4.10 - No swearing. Bullying isn’t allowed and punishments are at the discretion of moderation team.

Straff: cc_rules_sections_4_items_10_punishment_track

4.11 - Advertising other servers isn’t allowed.

Straff: cc_rules_sections_4_items_11_punishment_track

4.12 - Threatening/Harassing other players via DM can result in a discord server ban.

Straff: cc_rules_sections_4_items_12_punishment_track

4.13 - Using channels incorrectly may result in a discord server ban.

We reserve the right to change our rules at any time and under special circumstances the moderation team may issue bans or mutes at their own discretion.

Straff: cc_rules_sections_4_items_13_punishment_track

4.14 - cc_rules_sections_4_items_14_title

cc_rules_sections_4_items_14_description

Straff: cc_rules_sections_4_items_14_punishment_track

4.15 - cc_rules_sections_4_items_15_title

cc_rules_sections_4_items_15_description

Straff: cc_rules_sections_4_items_15_punishment_track

cc_rules_sections_4_items_16_title