Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

CubeCraft Games

Rules (??) - CubeCraft Games

Rules

The rules and guidelines for playing on CubeCraft

Szabályaink más nyelveken vannak az Ön kényelme érdekében. Minden ítélet az angol változaton alapul.
Utoljára módosítva: 11-05-2020

1 - Szerver játékszabályok

1.1 - Nem megfelelő felhasználónév/kinézet

Minden felhasználónevet vagy kinézetet, amelyet a személyzet csapata alkalmatlannak ítél, ki lesz tiltva a szerverről,amíg a sértő elem megfelelőbbé nem válik.

1.2 - Illegális kliensek vagy modok használata(Csalás)

Bármely kliens/modifikáció, amely határozott, játékmódot megváltoztató előnyt biztosít, illegális. Az illegális kliensek vagy modok használata szigorúan tilos. Az olyan modok mint a kill aura, az anti-knockback, az X-Ray, automatikus kattintók, kattintási makrók, freecam-ek, minimapok a játékos helyzetével, és a repülés mind példák az illegális modifikációkra. Beleértve a RegEdit programot (Regisztrációk szerkesztése). Ha valaki tudatosan játszik valakivel aki illegális modifikációt használ szintén eredményezhet kitiltást. A jóváhagyott kliensek és modok listáját itt olvashatja: https://cbecrft.net/mods A kitiltásokra/némításokra itt fellebbezhet: https://appeals.cubecraft.net

Büntetése: 7 napos kitiltás (csak Sentinel esetén) → 30 napos kitiltás → Végleges kitiltás

1.3 - Húzó kattintás

A húzó kattintás úgy van definiálva, hogy az ujját egy mechanikus egér gombja mentén húzza vagy a kattintó gombot beállítja az egér görgőjének. A húzó kattintás tilos, és Sentinel kitiltást eredményezhet. Több egér használata is eredményezhet büntetést.

1.4 - Csoportosulás/Átállás

A csoportosulást úgy van definiálva, hogy szándékosan dolgozik együtt egy ellenséges játékossal, egy egyéni játékban. Az átállás úgy van definiálva, hogy szándékosan együtt dolgozik egy ellenséggel, egy csapatjátékban. A csoportosulás és az átállás szigorúan tilos azokban a játékokban, amelyekben elérhető az egyéni és csoportos játékmód, valamint a kiemelt egyéni játékokban. A kiemelt játékok például a Survival Games elérhető egyéni módban, de a jövőben lesz egy csapatos Survival Games, csoportosulás nem engedélyezett az egyéni változatban. Az FFA-nál elfogadható a csoportosulás.

Büntetése: 1 napos kitiltás → 7 napos kitiltás → 30 napos kitiltás → Végleges kitiltás

1.5 - Trollkodás

A trollkodás szándékos cselekedettel jár, amelynek kizárólagos célja egy másik játékos bosszantása, nyugtalanítása vagy megfélemlítése. A trollkodás szigorúan tilos. A trollkodás sokféle lehet, például a csapattársak megölése / megsebesítése, barkácsasztalok széttörése a csapattársaktól való lopás érdekében, a védelem indokolatlan szétszedése olyan játékokban, mint a Blockwars, játékosok elárasztása folyamatos barát / parti meghívásokkal, a csapattársak szándékos megakadályozása a toronyépítésben a Tower Defense játékban. A trollkodás olyan játékokban is használható, mint például az EggWars, ahol a játékosok kezdőpontját szándékosan blokkolják obszidiánnal, hogy megöljék őket, vagy azért, hogy beszorulva tartsák őket, hogy a tojásukhoz ne férjenek hozzá.

Büntetése: Figyelmeztetés → 1 napos kitiltás → 7 napos kitiltás → 30 napos kitiltás → Végleges kitiltás

1.6 - Kempelés

A kempelés alatt a játék szándékos elkerülését értjük azzal, hogy lehetetlenné vagy közel lehetetlenné teszi azt, hogy elérjék a játékost. A kempelés szigorúan tilos. A kempelés lebegőbázisok formájában is történhet, egy lebegő alapot építve a szokásos játékterülettől távol, olyan veszélyekkel körülvéve mint például láva, vagy egyéb módon elérhetetlenné téve magát patthelyzet kialakítása céljából. Bolt kempelés a bérgyilkosos játékokban nem büntethető, ugyanakkor nem kedvelt, mivel frusztrációt okozhat a játékosok között. A kempelés Eggwars-ban nem vonatkozik azokra a játékosokra, akik generátoroknál kempelnek erőforrásokért, vagy játékosok, akik a tojásukat védik.

Büntetése: Figyelmeztetés → 1 napos kitiltás → 7 napos kitiltás → 30 napos kitiltás → Végleges kitiltás

1.7 - Hibákkal való visszaélés

A hibával való visszaélés alatt egy hibát szándékosan használ ki bármilyen módon vagy formában. A hibákkal való visszaélés szigorúan tilos. A hibákat itt lehet bejelenteni: https://cbecrft.net/bugs Ha valaki tudatosan játszik valakivel, aki visszaél egy hibával az érdekedben eredményezhet büntetést.

Büntetése: 7 napos kitiltás → 30 napos kitiltás → Végleges kitiltás

1.8 - Több fiók használata

A több fiók használata az a gyakorlat, amikor több fiókot használnak, hogy előnyt szerezzenek egy játékban. Ezek a felhasználók lehetnek a tiéd vagy valaki másé. Ez magában foglalja az alt-ok használatát az ellenséges csapatok haszontalan játékosokkal való kitöltésére, öléseket farmolni egy alton az olyan játékokban mint az FFA, Assasins, stb. A játékosok - akiket elkapunk ezzel - statisztikái törölve lesznek. A merényletekben való haszonnövelés szintén tilos. Ez egy alternatív felhasználó, vagy egy másik játékos használatával jár, hogy újra és újra megszerezzék a pénzjutalmat. Ez ahhoz vezet, hogy a játékos percek alatt megszerzi az 1000 érmét. Mivel az Assasins-t nem így kell játszani, ez már büntetendő.

1.9 - Büntetés elkerülés

A büntetés elkerülés úgy van definiálva, hogy egy másik felhasználót használnak, egy másik felhasználó tiltásának vagy némításának az elkerülésére. A büntetés esetén ugyanazt a büntetést kell alkalmazni a másik fiókra is, kivéve a nem megfelelő kinézet/játékosnév eseteivel. Ez azt is eredményezheti, hogy a büntetését meghosszabbítják.

1.10 - Submitting fake evidences

Submitting fake evidence in the reports site will result in a permanent ban from our server and reports platform. We are going to be extremely strict with this type of behaviour.

1.11 - cc_rules_sections_1_items_11_title

cc_rules_sections_1_items_11_description

2 - Szerver chat szabályok

Server chat rules apply to ALL server chat, including party chat and private messages.

2.1 - Káromkodás

A káromkodás olyan sértő nyelv használata, mint például az istenkáromlás, gyűlöletbeszéd vagy más nyelv, amelynek célja a többi játékos megrontása, megsértése vagy nyugtalanítása. A káromkodás szigorúan tilos. Bármely gyűlöletbeszéd nem igényel figyelmeztetést.

Büntetése: Figyelmeztetés → 3 napos némítás → 7 napos némítás → 30 napos némítás → Végleges némítás

2.2 - Fenyegetés

A fenyegetés bármely olyan nyelvnek minősül, amelynek célja egy másik játékos valódi életben való fenyegetése, például támadás, DDoS vagy dox-olás.

Büntetése: 30 napos némítás → Végleges némítás

2.3 - Chat trollkodás

A chat trollkodás bármilyen olyan nyelv, amelyet más játékosok megzavarására, becsapására vagy trollkodására szánnak. Ez magában foglalja azokat a trükköket, mint például a játékosoknak az Alt + F4 megnyomására történő felszólítás, színkódok használata hamis privát üzenetek készítéséhez, és más trollkodási módszerek mások trollkodásához. A chat trollkodás szigorúan tilos.

Büntetése: Figyelmeztetés → 1 napos némítás → 7 napos némítás → 30 napos némítás → Végleges némítás

2.4 - Spamelés

A spamelés alatt a nemkívánatos vagy felesleges üzenetek, gyakran ismételten, rövid idő alatt történő elküldését definiálják. A spamelés magában foglalja a szimbólumok véletlenszerű karakterláncainak felhasználását, ugyanaz az üzenet újra és újra használatát, ingyenes rangok kérését és egyéb dolgokat. A spamelés szigorúan tilos.

Büntetése: Figyelmeztetés → 1 napos némítás → 7 napos némítás → 30 napos némítás → Végleges némítás.

2.5 - Megszemélyesítés

A megszemélyesítés alatt minden olyan kísérletet határozunk meg, amely más játékosokat becsap, hogy azt higgye, hogy te egy alkalmazott vagy YouTuber vagy. A megszemélyesítés szigorúan tilos.

Büntetése: Figyelmeztetés → 1 napos némítás → 7 napos némítás → 30 napos némítás → Végleges némítás.

2.6 - Átverés

Az átverés minden olyan kísérlet, amelynek célja a játékosok becsapása bármilyen személyes információ feltárására, például a jelszó, a lakcím, a pénzügyi információk vagy még sok más. Az átverés szigorúan tilos. Az átverés azonnali végleges némítást eredményez.

Büntetése: Végleges némítás

2.7 - Hirdetés

A hirdetést úgy definiáljuk, hogy más szerverek, közösségi média-fiókok, YouTube/Twitch csatornák, vagy bármilyen más termék vagy szolgáltatás népszerűsítése. A YouTube vagy élő adás hirdetése megengedett, bár büntetést eredményez, ha spamelik vagy visszaélnek vele. A YouTube-rangú felhasználók hirdethetik csatornáikat és más közösségi média-fiókokat.

Büntetése: Figyelmeztetés(csak YouTube, Twitch, vagy közösségi média hirdetéseknél) → 1 napos némítás → 7 napos némítás → 30 napos némítás → Végleges némítás.

2.8 - Doxolás

A doxolás, bármilyen személyes információ kiszivárogtatása hozzájárulás nélkül, általában rosszindulatú célokra. Ez a cselekmény teljes hálózati kitiltást eredményezhet.

Büntetése: cc_rules_sections_2_items_8_punishment_track

2.9 - cc_rules_sections_2_items_9_title

cc_rules_sections_2_items_9_description

3 - Fórum Szabályok

A fórumokon érvényesül az összes szerver chat szabály is.

3.1 - A nem megfelelő/sértő tartalom nem engedélyezett. (Beleértve a káromkodást is)

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_1_punishment_track

3.2 - A zaklatás nem megengedett.

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_2_punishment_track

3.3 - A többi szerveren felvett- vagy reklámvideókat nem teheti közzé.

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_3_punishment_track

3.4 - Az inaktív bejegyzések indokolatlan újraélesztése nem engedélyezett. Nem vonatkozik a hírbejegyzésekre, játékokra vagy a bevezető bejegyzésekre.

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_4_punishment_track

3.5 - Ne vitatkozz / zaklasd a személyzetet. Keményen dolgoznak a szerver zökkenőmentes működése érdekében.

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_5_punishment_track

3.6 - Nem kérhet bizalmas információt ami a személyzetnek szól, például kiadási dátumokat, a felhasználók IP-előzményeit, stb.

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_6_punishment_track

3.7 - Petíciós bejegyzést nem tehet közzé.

3.8 - Az üzenet farmolás nem engedélyezett.

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_8_punishment_track

3.9 - Értelmetlen bejegyzés / üzenet nem engedélyezett. Ide tartoznak a témához kapcsolódó hozzászólások, a túlzott bejegyzés kiemelés, a bejegyzés megismétlése, stb.

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_9_punishment_track

3.10 - Legfeljebb 2 kiemelt üzenet egy témában. A “kiemelt üzenet (bump post)” olyan bejegyzés/üzenet amelynek nincs tartalma, és csak arra szolgál, hogy a témát felvegye a kategória tetejére

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_10_punishment_track

3.11 - Ne ismételje meg a korábban említett és megvitatott témákat, hacsak nincs valami jelentős hozzáadandó a beszélgetéshez, és ha az előző téma le van zára.

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_11_punishment_track

3.12 - Több fiók létrehozása tilos. Ennek célja, hogy megakadályozzuk a felhasználókat abban, hogy betiltsák őket, és megkíséreljék megkerülni ezeket a szankciókat. Ez azt is szolgálja, hogy elkerüljék a troll és spam fiókok létrehozását. A kitiltást a személyzet és a vezetőség dönti el.

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_12_punishment_track

3.13 - A fórumokon való trollkodás nem megengedett, szigorúan tilos. Ez egy olyan intézkedés, amelynek kizárólagos célja a fórumok más felhasználóinak bosszantása, megbántása vagy megfélemlítése. Ennek oka lehet az, amit felraktál, a felhasználóneve, aláírása stb.

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_13_punishment_track

3.14 - cc_rules_sections_3_items_14_title

cc_rules_sections_3_items_14_description

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_14_punishment_track

3.15 - cc_rules_sections_3_items_15_title

cc_rules_sections_3_items_15_description

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_15_punishment_track

3.16 - cc_rules_sections_3_items_16_title

cc_rules_sections_3_items_16_description

3.17 - cc_rules_sections_3_items_17_title

cc_rules_sections_3_items_17_description

Büntetése: cc_rules_sections_3_items_17_punishment_track

4 - Discord Szabályok

A fórumokon érvényesül az összes szerver chat szabály is.

4.1 - A nem megfelelő "Játékban" üzenet nem engedélyezett.

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_1_punishment_track

4.2 - A nem megfelelő felhasználónevek nem engedélyezettek.

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_2_punishment_track

4.3 - Ne írjon a "staff-help" csatornába, hacsak nincs jogos kérdése.

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_3_punishment_track

4.4 - Kerülje az ellentmondásos vitákat (politika, vallás, stb.)

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_4_punishment_track

4.5 - Hang hamisító/változtató nem engedélyezett.

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_5_punishment_track

4.6 - A zavaró viselkedés nem engedélyezett.(sikoltozás, hangos zene, stb.).

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_6_punishment_track

4.7 - No spamming.

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_7_punishment_track

4.8 - Selling accounts or any other product is strictly prohibited.

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_8_punishment_track

4.9 - No DM Advertising.

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_9_punishment_track

4.10 - No swearing. Bullying isn’t allowed and punishments are at the discretion of moderation team.

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_10_punishment_track

4.11 - Advertising other servers isn’t allowed.

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_11_punishment_track

4.12 - Threatening/Harassing other players via DM can result in a discord server ban.

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_12_punishment_track

4.13 - Using channels incorrectly may result in a discord server ban.

We reserve the right to change our rules at any time and under special circumstances the moderation team may issue bans or mutes at their own discretion.

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_13_punishment_track

4.14 - cc_rules_sections_4_items_14_title

cc_rules_sections_4_items_14_description

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_14_punishment_track

4.15 - cc_rules_sections_4_items_15_title

cc_rules_sections_4_items_15_description

Büntetése: cc_rules_sections_4_items_15_punishment_track

cc_rules_sections_4_items_16_title