Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

CubeCraft Games

Rules (??) - CubeCraft Games

Rules

The rules and guidelines for playing on CubeCraft

Meidän säännöt annetaa muille kielille auttaakesi sinua. Kaikki tuomiot perustuvat Englannin kielisessä versioon.
Viimeksi muokattu: 11-05-2020

1 - Palvelimen pelisäännöt

1.1 - Asiattomat käyttäjänimet/skinit

Käyttäjätunnukset sekä että skinit joita ylläpito ei pidä asiallisena tulee näihin sääntörikkomuksiin altistunut käyttäjä saamaan porttikiellon (ban) kunnes sopimaton yksityiskohta käyttäjätililtäsi on muutettu asialliseksi.

1.2 - Hakkeroitujen/Modattujen clienttien käyttö

Mikä tahansa client/modi joka päästää sinut edelle, epäreiluun asemaan muista pelaajista ovat kiellettyjä käyttää. Näitä modeja ovat esimerkiksi kill aura, anti-knockback, x-ray, auto-clicker, makrot, freecam, minimap sekä fly. Sama asia myös koskee sitä, jos sinulla on joku toinen käyttämässä modia puolestasi. Mikäli olet tietoinen että joku käyttää kiellettyä modattua clienttiä ja käytät tätä hyväksesi, johtaa tämä sinut että modin käyttäjän porttikieltoon serveriltä. Jos olet epävarma mitkä modit ovat sallittuja ja mitkä ei, luethan seuraavan: https://cbecrft.net/mods Voit hakea rangaistuksesi poistoa seuraavasta linkistä: https://appeals.cubecraft.net

Rangaistusrata: 7 päivän porttikielto (vain Sentinel) → 30 päivän porttikielto → Pysyvä porttikielto

1.3 - Drag clicking

"Drag clicking" tarkoittaa sormen raahaamista hiiren oikean/vasemman painikkeen etummaiseen kohtaan tällä tehostaen klikkausten määrää sekunnissa. Drag click on kielletty, ja se voi johtaa siihen että Sentinel antaa porttikiellon (Serverin Anti-Cheat).

1.4 - Teaming/Crossteaming

Yhteistyön tekeminen eli “Tiimaus” vihollis-pelaajan kanssa yksin pelattavassa pelimuodossa on selkeästi kielletty. Vastakkaistiimaus on tahallaan vihollis-tiimin kanssa yhteistyöpelaamista moninpelattavassa pelimuodossa. Tiimaus ja vastakkaistiimaus ovat kielletty pelimuodoissa, joissa on yksin pelattavuuteen sekä tiimipeliin mahdollisuudet. Määräaikaiset pelit kuten Survival Games tällä hetkellä tarjoaa ainoastaan yksinpeliin mahdollisuudet, mutta koska pelimuotoon ajallaan lisätään myös tiimi versio ei ole tästä syystä tiimailu Survival Gamesin yksinpelissä sallittu. FFA (free for all)-taistelupelissä tiimaus on sallittua.

Rangaistusrata: 1 päivän porttikielto → 7 päivän porttikielto → 30 päivän porttikielto → Pysyvä porttikielto

1.5 - Trolling

Trollaus on tarkoituksellisesti toisen pelaajien härnäämistä, ärsyttämistä ja kiusaamista. Trollaus on selkeästi kielletty. Trollausta voi olla monenlaista, kuten tiimikavereiden tappamista tahallaan tai niiden vahingoittamista, rikkomalla tiimiläisten työpöytiä varastaakseen heiltä, puolustuksien hajottamista ilman syytä pelissä kuten BlockWars, toisen spammaaminen kaveripyynnöillä tai “party” porukkapyynnöillä, tai tahallaan toisen rakennelmien asettelun estämistä Tower Defencessä. Trollausta voidaan käyttää myös EggWarssissa jossa toisten pelaajien uudelleensyntymiseen tarkoitettu alue on peitetty obsidiaanilla, jotta saisi paljon tappoja jumissa olevista pelaajista, ilman että hajottaa heidän objektin, eli munan.

Rangaistusrata: Varoitus → 1 päivän porttikielto → 7 päivän porttikielto → 30 päivän porttikielto → Pysyvä porttikielto

1.6 - Camping

Camping, eli ‘kyttiminen’ tarkoittaa muista pelaajista kaukana pysymistä pelissä, jotta heidän olisi mahdotonta tapella kanssasi. Kyttiminen on ehdottomasti kielletty. Kyttiminen voi olla skybasen tai leijuvan suojan rakentamista paljon ylemmäs muiden pelaajien taistelu-alueesta, itsesi ympärille laittamalla esimerkiksi laavaa, tai muuten vaan tekemällä sinusta mahdottoman saavuttaa ilman muuta tarkoitusperää kuin tehdä pattitilanne. Kaupoissa kyttiminen Assasinssissä ei ole rangaistavaa, mutta se ei silti ole sallittua, koska se voi aiheuttaa turhautumista pelaajien keskuudessa. EggWars-pelimuodossa resurssien kerääminen resurssien valmistajista tai munan suojeleminen ei ole kyttimistä, ja on näin ottaen sallittu.

Rangaistusrata: Varoitus → 1 päivän porttikielto → 7 päivän porttikielto → 30 päivän porttikielto → Pysyvä porttikielto

1.7 - Bug abuse

"Bug abuse"n tarkoitusperä on käyttää serverin vikoja oman asemasi edistämiseksi. Bugien hyväksikäyttö ei ole sallittu missään muodossa, sekä niiden hyödyntäminen on ehdottomasti kielletty. Vikoja voidaan ilmoittaa tästä: https://cbecrft.net/bugs Tietoinen työskentely / väärinkäytöksen tekeminen virheestä voi myös johtaa rangaistukseen.

Rangaistusrata: 7 päivän porttikielto → 30 päivän porttikielto → Pysyvä porttikielto

1.8 - Useamman käyttäjätilin väärinkäyttö eli Multiaccounting

Multiaccount on käytäntö käyttää useita tilejä saadakseen edun pelissä. Nämä tilit voivat olla joko sinun tai jonkun toisen omistuksessa. Useamman käyttäjätilin väärinkäyttö voi olla esimerkiksi pelin vihollistiimin täyttäminen hyödyttömillä pelaajilla, viljely eli “grind“ pelaamattomien käyttäjätilien jatkuva tappo pelissä kuten FFA, Assasins ja niin edelleen. Pelaajat jotka käyttävät tätä edukseen tullaan heidän tilastot eli “statsit” pyyhkimään. Bounty-viljely Assasins-minipelissä on myös kielletty. Tällä tarkoitetaan tilin käyttämistä tulla tapetuksi yhä uudelleen ja uudelleen jotta saisit heidän bountyn. Tämän ansiosta johtava pelaaja saa 1000: n edestä kolikoita muutamassa minuutissa. Koska tämä ei ole tapa miten Assasins-pelimuotoa pitäisi pelata, on tämä rangaistavaa nykyään.

1.9 - Rangaistuksen kiertäminen

Punishment evasion, eli rangaistusten kiertäminen tarkoittaa toisen käyttäjän käyttämistä, jotta pääsisi pelaamaan serverillä, kun pää-käyttäjä on saanut rangaistuksen. Rangaistusten kiertäminen aiheuttaa käyttäjälle, jolla rangaistusta kierretään saman tuomion, kuin käyttäjä, jolla rangaistus on. Paitsi jos käyttäjä on saanut porttikiellon sallimattomista skineistä tai nimistä. Rangaistuksen kierto voi myös pidentää rangaistustasi entisestään.

1.10 - Submitting fake evidences

Submitting fake evidence in the reports site will result in a permanent ban from our server and reports platform. We are going to be extremely strict with this type of behaviour.

1.11 - cc_rules_sections_1_items_11_title

cc_rules_sections_1_items_11_description

2 - Serverin Chätti säännöt

Server chat rules apply to ALL server chat, including party chat and private messages.

2.1 - Kiroilu

Kiroilu on loukkaavan ja sallimattoman kielen käyttöä, kuten vihapuhetta ja toisen haukkumista, jolla pyritään kaventamaan, loukkaamaan tai häiritsemään muita käyttäjiä. Kiroilu ja siihen mukautuvat seikat ovat ehdottomasti kielletty.

Rangaistusrata: Varoitus → 1 päivän hiljennys → 7 päivän hiljennys → 30 päivän hiljennys → Pysyvä hiljennys

2.2 - Uhkailu

Uhkailu tarkoittaa kieltä jota käytetään toisen uhkailemiseen, kuten uhkaus pahoinpitelyyn, DDos (Distributed Denial of Service), eli verkkohyökkäykseen, jossa pyritään estämään verkkosivuston tarkoitettua käyttöä, tai doxausta, joka tarkoittaa toisten ihmisten henkilötietojen etsimistä ja luvatonta jakelua julkisuuteen. Uhkaukset ovat ehdottomasti kiellettyjä.

Rangaistusrata: 30 päivän hiljennys → Pysyvä hiljennys

2.3 - Chat trollaus

Chätti-trollaus tarkoittaa kielenkäyttöä jonka tarkoitus on hämmentää, huijata tai trollata toisia pelaajia. Siihen kuuluu esimerkiksi pelaajat, jotka yrittävä saada toisia painamaan Alt+F4 jotta he lähtisivät pelistä, tai vaikka käyttämällä värejä viestissään saadakseen sen muistuttamaan yksityisviestiä. - Jotta pelaajat luulisi, että he saivat viestin toiselta. Myös chätti-trollaus ja kaikenlainen muukin trollaus on ehdottomasti kielletty.

Rangaistusrata: Varoitus → 1 päivän hiljennys → 3 päivän hiljennys → 7 päivän hiljennys → 30 päivän hiljennys → Pysyvä hiljennys

2.4 - Spämmi

Roskapostin lähettely eli “spam” tarkoittaa ei-toivottujen tai tarpeettomien viestien lähettämistä, usein toistuvasti lyhyessä ajassa. Roskapostin lähettäminen sisältää satunnaisia merkkijonoja, käyttämällä samaa viestiä yhä uudelleen. Spämmin lähettely on ehdottomasti kielletty.

Rangaistusrata: Varoitus → 1 päivän hiljennys → 3 päivän hiljennys → 7 päivän hiljennys → 30 päivän hiljennys → Pysyvä hiljennys

2.5 - Imitointi

Imitoinniksi lukeutuu se, että esität olevasi joku toinen ihminen, esimerkiksi ylläpidon jäsen tai YouTubettaja. Toisen ihmisen imitointi on ehdottomasti kielletty.

Rangaistusrata: Varoitus → 1 päivän hiljennys → 3 päivän hiljennys → 7 päivän hiljennys → 30 päivän hiljennys → Pysyvä hiljennys

2.6 - Huijaus

Huijauksen tarkoituksena on saada pelaaja kertomaan jotain yksityistä tietoa itsestään, kuten vaikka salasanan, kotiosoitteen, taloustiedot tai muutakin. Huijaus on ehdottomasti kielletty. Huijaamisesta saa välittömästi pysyvän hiljennyksen.

Rangaistusrata: Pysyvä hiljennys

2.7 - Mainostaminen

Mainostamisella tarkoitetaan muiden palvelimien, sosiaalisen median tilien, YouTube / Twitch-kanavien tai muun tuotteen tai palvelun edistämistä. YouTube/Twitch stream mainokset ovat sallittuja, mutta seurauksena tästä on rangaistus, jos sitä spämmätään tai käytetään väärin. Ihmiset, joille on serverillä myönnetty “YouTuber”- rooli ovat saaneet luvat mainostaa muita käyttäjätilejään.

Rangaistusrata: Varoitus (vain YouTube, Twitch tai sosiaalisen median mainos) → 1 päivän hiljennys → 7 päivän hiljennys → 30 päivän hiljennys → Pysyvä hiljennys.

2.8 - Doxing

Doxaus on kielletty, ja se tarkoittaa minkä tahansa yksityisen tiedon vuotamista ilman toisen suostumusta tyypillisesti haitalliseen tarkoitukseen.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_2_items_8_punishment_track

2.9 - cc_rules_sections_2_items_9_title

cc_rules_sections_2_items_9_description

3 - Foorumin säännöt

Kaikki serverin chätti-säännöt pätevät myös foorumilla.

3.1 - Ei minkäänlaista asiatonta/loukkaavaa kieltä. (Tähän mukautuu myös kiroilu)

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_1_punishment_track

3.2 - Ei kiusaamista missään muodossa.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_2_punishment_track

3.3 - Ei videoitten postausta mainostaen muita servereitä.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_3_punishment_track

3.4 - Ei vanhojen postauksien takaisin pinnalle nostamista ilman oikeaa syytä. (Tähän ei lukeudu uudet postaukset, peli- tai esittäytymis-postaukset)

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_4_punishment_track

3.5 - Älä riitele/häiritse ylläpidon jäsentä. (He työskentelevät kovasti jotta palvelin toimisi ongelmitta)

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_5_punishment_track

3.6 - Ei saa kysyä tai udella ylläpidolle kuuluvia yksityisiä asioita.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_6_punishment_track

3.7 - Ei adressipostauksia.

3.8 - Ei viestifarmausta / postausfarmausta.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_8_punishment_track

3.9 - Ei turhia aiheita/viestejä. Tähän sisältyvät postaukseen asiaankuulumattomat kannanotot.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_9_punishment_track

3.10 - Aiheessa ei saa olla enempää kuin 2 bump-postausta. "Bump postaus" on sellainen, jolla ei ole muuta tarkoitusta kuin tuoda foorumilla alas joutunut aihe takaisin ylimmäksi.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_10_punishment_track

3.11 - Mikäli aiheketju on jo aikaisemmin käsitelty, ethän tee uutta ketjua tämän tilalle, ellei jotain tärkeää jäänyt mainitsematta ennen kuin ketju lukittiin.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_11_punishment_track

3.12 - Useiden tilien luominen ei ole sallittua. Tämä säädös on luotu hallitsemaan rangaistuksen kiertäviä käyttäjätilejä. Tällä pyritään myös vähentämään käyttäjiä joitten ainoa tarkoitus on joko trollata tai lähettää roskapostisisältöä. Ylläpito itse päättää sen, saako käyttäjätili porttikiellon vai ei.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_12_punishment_track

3.13 - Foorumilla trollailu ei ole sallittua. Toimenpide, jonka tarkoituksena on vain häiritä, kiusata tai pahoittaa toista foorumin käyttäjää, on ehdottomasti kielletty. Tällaista voisi esiintyä esimerkiksi allekirjoituksessasi, käyttäjänimessäsi, taikka postauksessasi.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_13_punishment_track

3.14 - cc_rules_sections_3_items_14_title

cc_rules_sections_3_items_14_description

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_14_punishment_track

3.15 - cc_rules_sections_3_items_15_title

cc_rules_sections_3_items_15_description

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_15_punishment_track

3.16 - cc_rules_sections_3_items_16_title

cc_rules_sections_3_items_16_description

3.17 - cc_rules_sections_3_items_17_title

cc_rules_sections_3_items_17_description

Rangaistusrata: cc_rules_sections_3_items_17_punishment_track

4 - Discord säänöts

Kaikki serverin chätti-säännöt pätee myös discordissa.

4.1 - Ei asiattomia "pelaus"-viestejä profiilissa.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_1_punishment_track

4.2 - Ei asiattomia käyttäjänimiä.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_2_punishment_track

4.3 - Älä lähetä viestejä Staff-help kanavalle, ellet tarvitse ylläpidolta apua.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_3_punishment_track

4.4 - Yritä pysyä poissa kiistanalaisista aiheista, kuten politiikasta.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_4_punishment_track

4.5 - Ei äänenmuuntimia puhekanavilla.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_5_punishment_track

4.6 - Ei häiritsevää käytöstä puhekanavilla. (Huutamista, kovan musiikin soittamista, jne)

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_6_punishment_track

4.7 - No spamming.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_7_punishment_track

4.8 - Selling accounts or any other product is strictly prohibited.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_8_punishment_track

4.9 - No DM Advertising.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_9_punishment_track

4.10 - No swearing. Bullying isn’t allowed and punishments are at the discretion of moderation team.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_10_punishment_track

4.11 - Advertising other servers isn’t allowed.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_11_punishment_track

4.12 - Threatening/Harassing other players via DM can result in a discord server ban.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_12_punishment_track

4.13 - Using channels incorrectly may result in a discord server ban.

We reserve the right to change our rules at any time and under special circumstances the moderation team may issue bans or mutes at their own discretion.

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_13_punishment_track

4.14 - cc_rules_sections_4_items_14_title

cc_rules_sections_4_items_14_description

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_14_punishment_track

4.15 - cc_rules_sections_4_items_15_title

cc_rules_sections_4_items_15_description

Rangaistusrata: cc_rules_sections_4_items_15_punishment_track

cc_rules_sections_4_items_16_title