Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

CubeCraft Games

Rules (??) - CubeCraft Games

Rules

The rules and guidelines for playing on CubeCraft

Vores regler findes på andre sprog for nemheds skyld. Alle domme er baseret på den engelske version
Sidst ændret: 11-05-2020

1 - Server gameplay regler

1.1 - Upassende brugernavne / skins

Ethvert brugernavn eller hud, der tages som upassende af staff teamet, vil blive bannet fra serveren, indtil den regelbrydende funktion er blevet ændret til en mere passende en.

1.2 - Brug af ulovlige klienter eller mods (snyderi)

Enhver klient / mod, der giver en unik fordel, der skifter spillet, er forbudt. Brug af ulovlige klienter eller mods er strengt forbudt. Mods som kill aura, anti-knockback, x-rays, auto-klikker, klik macro, free cams, kort med spiller placeringer, og flight er alle eksempler på forbudte spil fordele Inklusive RegEdit (redigering af registreringsdatabasen). Bevidst samarbejde med / at have nogen, der bruger forbudt hack for dig, kan også resultere i et ban. For en liste over godkendte klienter og mods, bedes du læse her: https://cbecrft.net/mods Du kan klage over ban/kicks/mutes her: https://appeals.cubecraft.net

Straffe spor: 7-dages ban (kun Sentinel) → 30-dages ban → Permanent ban

1.3 - Drag clicking

Drag-Clicking defineres som at trække din finger langs museknappen på en mekanisk mus eller kortlægge din klikknap til dit musehjul. Trækning er ikke tilladt og kan resultere i et Sentinel-ban. Brug af flere musse kan også resultere i en straf.

1.4 - Teaming/Crossteaming

Teaming defineres som med vilje at arbejde sammen med en fjendens spiller i et solo mode-spil. Krydsning er defineret som forsætligt at arbejde sammen med en fjendens spiller i et team game mode. Både teaming og crossteaming er strengt forbudt i spil med både tilgængelige solo og team game mode samt solo fremhævet spil. Udvalgte spil vil være svært for solo spil såsom Survival Games, men da der vil være et team Survival Games, der er vært i fremtiden, er hold ikke tilladt i solo-versionen. FFA er acceptabelt til teaming.

Straffe spor: 1 dages ban → 7 dages ban → 30 dages ban → Permanent ban

1.5 - Trolling

Trolling defineres som med vilje at tage en handling med det eneste formål at irritere, mobbe en anden spiller. Trolling er strengt forbudt. Trolling kan antages som mange former, såsom at dræbe / såre holdkammerater, ødelægge crafting tables til at stjæle fra holdkammerater, bryde forsvar uden grund i spil som Blockwars, spamming en spiller med en ven / party inviterer eller med vilje blokere holdkammerater fra at bygge tårne ​​i Tower Defense. Trolling kan også bruges i spil som EggWars, hvor spillere med vilje blokerer spillere i deres spawn med obsidian til at farme kills eller for bare at holde dem fast og ikke få deres æg.

Straffe spor: Advarsel → 1 dages ban → 7 dages ban → 30 dages ban → Permanent ban

1.6 - Camping

Camping er defineret som forsætligt at undgå at spille spillet som bestemt ved at gøre det umuligt eller næsten umuligt at få adgang til dig. Camping er strengt forbudt. Camping kan tage form af skybase, opbygge en flydende base langt fra det normale spil, omgiv dig selv med farer som lava, eller på anden måde gøre dig selv utilgængelig af ingen anden grund end at skabe et blodbad. At shop camping i assassin's er ikke strafbart, men det frarådes, da det kan forårsage frustrationer blandt spillerne. Camping i Eggwars gælder ikke for spillere, der driver landbrug generatorer for ressourcer eller for spillere, der forsvarer deres æg.

Straffe spor: Advarsel → 1 dages ban → 7 dages ban → 30 dages ban → Permanent ban

1.7 - Bug abuse

Bug abuse defineres som med vilje at udnytte en fejl på enhver måde, eller form for. bug abuse er strengt forbudt. Fejl kan rapporteres her: https://cbecrft.net/bugs Bevidst at arbejde med / have nogen misbruge en fejl for dig kan også resultere i en straf.

Straffe spor: 7-dages ban → 30-dages ban → Permanent ban

1.8 - Multi Accounting

Multi Accounting er praksissen med at bruge flere konti for at få en fordel i et spil. Disse konti kan enten være dine eller nogen andre. Dette inkluderer brug af alts til at fylde fjendens hold med ubrukelige spillere, landbrug dræber på en alt i spil som FFA, Assassins osv. Spillere, der er fanget ved at gøre dette, vil deres statistik udslettet. Det er også forbudt at dyrke bounty brug i mord. Dette er handlingen ved at bruge en alternativ konto eller en anden spiller til at dræbe igen og igen for at få deres dusør. Fører til, at spilleren får 1000'er af mønter inden for få minutter. Da dette ikke er, hvordan snigmordere skal spilles, er det nu strafbart.

1.9 - Straffes Unddragelse

Straffes Unddragelse defineres som at bruge en anden konto for at undgå et ban eller mute af en anden konto. At undgå en straf vil resultere i, at den samme straf bliver anvendt på den anden konto, undtagen i tilfælde af upassende skins / brugernavne. Dette kan også resultere i, at din straf udvides.

1.10 - Submitting fake evidences

Submitting fake evidence in the reports site will result in a permanent ban from our server and reports platform. We are going to be extremely strict with this type of behaviour.

1.11 - cc_rules_sections_1_items_11_title

cc_rules_sections_1_items_11_description

2 - Serverchatsregler

Server chat rules apply to ALL server chat, including party chat and private messages.

2.1 - Sværgning

Sværgning defineres som brugen af ​​stødende sprog såsom bandeord, eksplosiver, hadudtalelse eller andet sprog, der er bestemt til at nedbryde, fornærme eller forstyrre andre brugere. Sværd er strengt forbudt. Hadetale af nogen art kræver ikke en advarsel.

Straffe spor: Advarsel → 3 dages mute → 7 dages mute → 30 dages mute → Permanent mute

2.2 - Trusler

Trusler defineres som enhver form for sprog, der bruges med det formål at true en anden spiller med handlinger i det virkelige liv såsom angreb, DDoS eller doxxing. Trusler er strengt forbudt.

Straffe spor: 30 dages mute → Permanent mute

2.3 - Chattrolling

Chattrolling defineres som enhver form for sprog, der er beregnet til at forvirre, narre eller trolde andre spillere. Dette inkluderer tricks som at bede spillerne om at trykke på Alt + F4, bruge farvekoder til at lave falske private beskeder og andre metoder til at trolle andre. Chattrolling er strengt forbudt.

Straffe spor: Advarsel → 1 dags mute → 3 dages mute → 7 dages mute → 30 dages mute → Permanent mute

2.4 - Spamming

Spamming defineres som udstationering af uønskede eller unødvendige beskeder, ofte gentagne gange på kort tid. Spamming inkluderer udstationering af tilfældige strenge af symboler, ved hjælp af den samme meddelelse igen og igen, bede om gratis rank og andre ting. Spamming er strengt forbudt.

Straffe spor: Advarsel → 1 dags mute → 7 dages mute → 30 dages mute → Permanent mute

2.5 - Efterligning

Efterligning defineres som ethvert forsøg på at narre andre spillere til at tro, at du er Staff eller YouTuber. Efterligning er strengt forbudt.

Straffe spor: Advarsel → 1 dags mute → 7 dages mute → 30 dages mute → Permanent mute

2.6 - Svindel

Scamming defineres som ethvert forsøg på at narre en spiller til at afsløre personlige oplysninger såsom deres adgangskode, hjemmeadresse, økonomiske oplysninger eller mere. Svindel er strengt forbudt. Svindel vil resultere i en øjeblikkelig permanent mute.

Straffe spor: Permanent stum

2.7 - Annoncering

Annoncering er defineret som promovering af andre servere, sociale mediekonti, YouTube / Twitch-kanaler eller enhver anden mulig eller service. Let reklame for Youtube eller Streaming er tilladt, men vil resultere i straf, hvis det er spam eller misbrugt. Brugere med YouTuber-rank annoncerer muligvis deres kanaler og andre sociale mediekonti.

Straffe spor: Advarsel (kun for YouTube, Twitch eller social media medie) → 1 dages mute → 7 dages mute → 30 dages mute → Permanent mute

2.8 - Doxing

Doxing defineres som lækker enhver privat information uden samtykke, typisk til et ondsindet formål. Denne praksis kan resultere i et ban fra hele netværket.

Straffe spor: cc_rules_sections_2_items_8_punishment_track

2.9 - cc_rules_sections_2_items_9_title

cc_rules_sections_2_items_9_description

3 - Forumregler

Alle serverchatregler håndhæves også på forum.

3.1 - Intet upassende / stødende indhold af nogen art. (Dette inkluderer sværgning.)

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_1_punishment_track

3.2 - Ingen mobning af nogen art.

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_2_punishment_track

3.3 - Ingen udstationering af videoer optaget på eller promovering af andre servere.

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_3_punishment_track

3.4 - Ingen genoplivende inaktive tråde uden grund. Gælder ikke nyhedsindlæg, spil eller introduktionstråde.

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_4_punishment_track

3.5 - Argumenter ikke med / chikanere staffs. De arbejder hårdt for at holde serveren kørende.

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_5_punishment_track

3.6 - Ingen anmoder om fortrolige oplysninger kun for staff som udgivelsesdatoer, IP-historik for brugere osv.

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_6_punishment_track

3.7 - Ingen andragender.

3.8 - Ingen lignende farming / beskedbrug.

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_8_punishment_track

3.9 - Ingen meningsløse tråde / indlæg. Dette inkluderer indlæg, der ikke er relateret til emnet, overdreven bumping, afsporende tråde osv.

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_9_punishment_track

3.10 - Ikke mere end 2 bump-indlæg i et emne. En "ujævn indlæg" er et, der ikke har noget indhold, og som kun tjener til at bringe emnet op til toppen af en kategori.

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_10_punishment_track

3.11 - Gentag venligst ikke tidligere nævnte og diskuterede emner, medmindre du har noget vigtigt at tilføje til samtalen, og det forrige emne er låst.

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_11_punishment_track

3.12 - Oprettelse af flere konti er forbudt. Dette er for at forhindre brugere i at blive forbudt på en og forsøge at omgå disse sanktioner. Dette er også for at undgå trolling og spam-konti. Forbud er efter vores staff og ledelsens skøn.

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_12_punishment_track

3.13 - Trolling på forum er ikke tilladt. Det er strengt forbudt at udføre en handling med det eneste formål at irritere, forstyrre eller mobbe en anden forumsbruger. Dette kan være det, du lægger op, dit brugernavn, signatur osv.

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_13_punishment_track

3.14 - cc_rules_sections_3_items_14_title

cc_rules_sections_3_items_14_description

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_14_punishment_track

3.15 - cc_rules_sections_3_items_15_title

cc_rules_sections_3_items_15_description

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_15_punishment_track

3.16 - cc_rules_sections_3_items_16_title

cc_rules_sections_3_items_16_description

3.17 - cc_rules_sections_3_items_17_title

cc_rules_sections_3_items_17_description

Straffe spor: cc_rules_sections_3_items_17_punishment_track

4 - Discord Regler

Alle serverchatregler håndhæves også på Discord.

4.1 - Ingen upassende "afspilning" -meddelelser.

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_1_punishment_track

4.2 - Ingen upassende brugernavne.

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_2_punishment_track

4.3 - Skriv ikke i personalets hjælp, medmindre du har et legitimt problem.

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_3_punishment_track

4.4 - Undgå kontroversiel diskussion (politik, religion osv.).

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_4_punishment_track

4.5 - Ingen stemmeforfalskere / skiftere i stemmekanaler.

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_5_punishment_track

4.6 - Ingen modbydelig opførsel i stemmekanaler (skrig, sprængning af musik osv.).

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_6_punishment_track

4.7 - No spamming.

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_7_punishment_track

4.8 - Selling accounts or any other product is strictly prohibited.

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_8_punishment_track

4.9 - No DM Advertising.

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_9_punishment_track

4.10 - No swearing. Bullying isn’t allowed and punishments are at the discretion of moderation team.

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_10_punishment_track

4.11 - Advertising other servers isn’t allowed.

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_11_punishment_track

4.12 - Threatening/Harassing other players via DM can result in a discord server ban.

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_12_punishment_track

4.13 - Using channels incorrectly may result in a discord server ban.

We reserve the right to change our rules at any time and under special circumstances the moderation team may issue bans or mutes at their own discretion.

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_13_punishment_track

4.14 - cc_rules_sections_4_items_14_title

cc_rules_sections_4_items_14_description

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_14_punishment_track

4.15 - cc_rules_sections_4_items_15_title

cc_rules_sections_4_items_15_description

Straffe spor: cc_rules_sections_4_items_15_punishment_track

cc_rules_sections_4_items_16_title