Minecraft PC IP: play.cubecraft.net
Kloska
Featured content
0
Reaction score
3,955

Joined
Last seen

Profile posts Latest activity Postings Featured content About

  • Animaltamer1 skrev till mig att jag skulle kontakta hon October 27th och då sa hon att chansera att jag blir unmutad då är stor så det va bra att höra iaf :)
    Kloska du vet att jag har varit mutad ganska länge va? Hur kontaktar man animaltamer1 lättast behöver hennes hjälp med den har mycket och förklara och sånt så jag undrar om du kunde hjälpa mig!
    Kloska
    Kloska
    Hon har redan sagt förut att du inte kommer få en unmute inom de närmsta månaderna. Om du beter dig bra så kan du ha en chans längre in i framtiden. Men det är inte än.
    xFom
    xFom
    Okej så det går inte att apply för henne eller för det va Soeshi som mutade mig och liksom det är igentligen hon som ska avgöra om jag blir unmutad eller inte liksom vilket jag tycker är lite synd. Ska jag kanske fråga henne om jag kan typ applya som jag sa det vore bra för jag har bättre inställning osv på situationen men det jag gjorde va sjukt dumt faktiskt!
    Kloska
    Kloska
    Du har redan överklagat ett flertal gånger och fått samma svar, vilket var ett nej. Därför finns det ingen mening med att redan försöka överklaga igen.
    Anledningen till att AnimalTamer1 är den som du behövt kontakta är att Soeshi har slutat att jobba på CubeCraft, och då är det staff managern som man måste prata med, vilket är AnimalTamer1.
    oye mod yo tengo rango iron en cubecraft pero ahora ya no tengo que paso ? se supone que es permanente ?
    Kloska
    Kloska
    I don't speak Spanish. Sorry
    I was banned from the server, but it was not because I did anything wrong. I belive i was hacked and that person probably used hacks. I was not online at the time of me being banned and I could not get in to another server, because somebody else was online on my account, and I have not told anybody my password. Can you help me out with being unbanned?
    N
    Noau05
    How long does it usualy take for a ban appeal to be reviewed
    Kloska
    Kloska
    A Sentinel appeal can take rougly up to a week as it's only one person handeling them all.
    augs
    augs
    gl brother the same thing happened to me on hypixel in fact that was the reason I moved to cubecraft and I am glad it did cus I found a lot of friends I still talk to to this day from here
    I find myself leaning irl to avoid the projectiles in Paintball way too often
    SanCookie
    SanCookie
    Thats how VR was born
    PerryJ
    PerryJ
    I have that especially with Wingrush. I dive irl for structures.
    P
    Priley
    I know I'm late, and this is not a joke. This happens all the time to me, I walk past someone and I ALWAYS look back (some sort of reflex I'm guessing), and most of the time I first think "I'll hop in F5 mode and check it like that" then realising this is the real world
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top Bottom