Minecraft PC IP: play.cubecraft.net
Nov 22, 2018
5
1
4
21
It says "You have been kicked from CubeCraft for: Dissallowed Connection
Error code:C6577 (KateItzAngelYT) "
I dont know what to do i just watched from a corner in eggwars because someone trapped me with obsidian... then someone from the other team came and killed me then i got kicked

Elenahh

Forum Veteran
Apr 10, 2018
1,197
6,136
409
21
Sofia, Bulgaria
И аз съм българка. :D Добре дошла във форумите, късмет с проблема, който имаш. <3 Сигурна съм, че LoonyRules ще ти помогне.

Elenahh

Forum Veteran
Apr 10, 2018
1,197
6,136
409
21
Sofia, Bulgaria
Аз не съм стаф. Но винаги съм си мечтала CubeCraft да има поне един български член на персонала. :D

Nov 22, 2018
5
1
4
21
аа няма нищо но ме баннаха за 6 дена и 23 часа няма нищо нали е само temporarily xd ;-; ааа също те адднах в дискорд username-ма ми е AngeLKristine

Elenahh

Forum Veteran
Apr 10, 2018
1,197
6,136
409
21
Sofia, Bulgaria
Ще приема след минутка. ^-^ Обжалва ли банна? Спомена ли какви модове си използвала, какво прави в последния момент преди да бъдеш банната, изпитваше ли лаг и т.н? Не те съветвам да играеш от други акаунти, най-вероятно заради това не те допуска до сървъра. Bypassing bans не е позволено. Ако членовете на персонала разберат, че си се опитвала да влизаш в сървъра с други акаунти, докато друг твой акаунт е баннат, ще баннат всички акаунти, с които влизаш.

Quetzi

Well-Known Member
Jun 7, 2017
449
1,210
138
@quetzi
quetzi.tv
In this case you will need to wait out your ban.

в този случай ще трябва да изчакате забраната си

Members Online

Latest profile posts

MayMood1 wrote on UncleSpect's profile.
Have you been a moderator before?
Loskol wrote on Zawuri's profile.
I love the Niko pfp!💡
Zawuri wrote on Ivaann's profile.
Feliz cumpleaños!
Floraljackp14 wrote on Ivaann's profile.
Happy bday!
Centuria wrote on SanderVDB29's profile.
Thank you!
Top Bottom