Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

CubeCraft Games

Marieke2001
Marieke2001
I’m fine with whatever it’ll become, but all the drama around it. Can’t grown up people act like they are?
remio
remio
Ik vind het zo'n ongelofelijk gezeik. Even los van de foto van André, die ik overigens gewoon gepast vind, is er natuurlijk veel racisme op de wereld. Maar wat ik nou niet begrijp is dat mensen een ongelofelijk punt van een KINDERFEEST maken.
remio
remio
De zwarte pieten zijn helpers. Op wat voor een manier heeft dat IETS met slavernij te maken!? Er is al zo'n 1000x verteld (tenminste aan mij) dat zwarte pieten zwart zijn door het gaan door de schoorsteen en je kunt mij niet wijsmaken dat dat iets met slavernij te maken heeft.
P
Priley
Er is een groep tegen sinterklaas omdat sinterklaas dus een grote kinderleugen is volgens hun en we kinderen geen leugens mogen aanleren. Zullen we anders alle Disney films ook even afschaffen? Holy cow lol
remio
remio
Waar gaat deze ** wereld heen? Kinderfeesten afschaffen omdat er donkere helpers zijn? De kerstman genderneutraal maken? Lmao waarom ben ik niet 100 jaar eerder geboren.
Marieke2001
Marieke2001
@http://bit.ly/shaunsheep_ heel veel mensen zeggen dan ja ze krijgen alleen roetvegen, maar een kind van onder de 8 die denkt niet na of zwarte piet roetvegen of echt zwart wordt van de schoorsteen. Vind het nogal beetje vergezocht die hele discussie
Top Bottom