Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

CubeCraft Games

SanCookie
SanCookie
That's terrible news, I hope everything will be alright with her
zFqcus
zFqcus
-_-

Moeder heeft kanker
- Wat doet mivke?
"MC spelen"
Bro ga dan bij haar op visite etc, Niet rot bedoeld. Maar als je moeder er dalijk misschien niet meer is, Wat ik niet hoop. Dan kun je haar niet meer zien etc. Maar beterschap met je moeder.. :c (En dat daar boven was niet rot bedoeld)
CubeTale
CubeTale
Jij denkt dat hij de hele dag MC zit te spelen of wat? Dat hij niet 24/7 bij haar zit wil niet zeggen dat hij niet genoeg voor haar doet. Af en toe iets leuks doen zoals een spelletje spelen kan juist een goede afleiding zijn van de realiteit en dus de mentale stabiliteit in balans houden, ook in erg zware tijden.
remio
remio
Sterkte :c
CubeTale
CubeTale
Sorry maar ik kan me er soms ernstig aan irriteren wanneer iemand een overhaaste conclusie trekt uit één simpel fenomeen terwijl je verder waarschijnlijk niets weet over deze persoon zijn persoonlijke leven.

Ook erg veel sterkte naar jou Mivke. Ik hoop dat wij mensen in de zeer spoedige toekomst nog meer kunnen doen aan deze verschrikkelijke ziekte. Ik wens je moeder veel beterschap.
zFqcus
zFqcus
@CubeTale Heb ik dat gezegd? Nee, Volgende keer even beter lezen voordat je gelijk denkt dat ik t allemaal negatief etc bedoel. Want ik bedoelde het niet negatief.. Maar een spelletje voor afleiding snap ik goed, Maar je kan ook misschien gewoon een bordspel of iets met je moeder doen, Zal ze ook vast wel leuk vinden...
Mivke
Mivke
Ronzo
Ronzo
CubeTale
CubeTale
@zFqcus Ik kan begrijpen dat je het niet gemeen bedoelde. Ik probeer alleen maar aan te duiden dat de enige persoon die beslissingen over zijn thuissituatie zou maken Mivke zelf is aangezien hij ook de enige is die weet hoe die in elkaar zit. Wie weet kan hij simpelweg niet altijd bij zijn moeder zijn. Wie weet speelt hij wel elke avond bordspelletjes met zijn moeder.
CubeTale
CubeTale
Jij weet hier verder niets over wat de reden is waarom ik het onrechtvaardig vind dat jij zijn persoonlijke keuzes bekritiseert.
Elenahh
Elenahh
I'm really sorry to hear that, Mivke. Wish you both good luck and stay strong. ;'(
Top Bottom