Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

CubeCraft Games

D
Deleted member 59979
People keep judging me on my sexuality and gender.
ItsDavey_
ItsDavey_
Ignore them. You is you, and me is me etc.
Lilleh__
Lilleh__
Some ppl don't aknowledge that others change over time.
Gainfullterror
Gainfullterror
People keep judging
Commissioned
Commissioned
Judge Judy
mastanub
mastanub
Wow same. I'm innocent
J
Jannekee
Komt groot en deels door je zelf, hou je neus uit ander mans zaken ;)
Fliqa
Fliqa
@Jannekee Niemand had jou mening gevraagd. - Door hierin mee te lopen, maak je het alleen maar erger voor jezelf ipv voor mij. Dat is 1 van de zieligste dingen die je kan doen. Ik steek "mijn neus" niet in anders mans zaken, dit zijn mijn zaken en jullie bemoeien zich ermee. - Have a nice day! ~ Fliqa
J
Jannekee
Dus omdat niemand om mijn mening vraagt mag k hem niet geven ? + waar loop ik in mee dit was een ruzie van ons toch ? LOL
D
Deleted member 89311
waarom zet je je naam achter het bericht? iedereen kan zien dat het jou bericht is
D
Deleted member 89311
het lijkt net alsof je reports aan het doen bent. Thanks for reporting this player. Have a nice day! ~ Fliqa
Fliqa
Fliqa
Nou kijk, ik kraak niet zo graag mensen af to be honest. Ik zeg ‘Have a nice day’ omdat ik het mensen nog gun, zelfs jullie nog. - Jannekee, ik heb het niet over deze ruzie maar over alles.
J
Jannekee
Je kraakt mensen niet graag af zeg je toch? wat was dat op discord dan lmao en als het niet om deze ruzie ging maar om alles waarom zou ik het dan erger maken voor mezelf ? het had toch niet met onze ruzie te maken ? :)
Fliqa
Fliqa
Klopt, en ik weet niet waar je het over hebt. Wat ik wel weet is dat als je ergens in mee gaat zoals je bij mij doet, je alleen maar terug zal krijgen.
J
Jannekee
Je weet zeker wel waar ik t over heb + Waar ga ik in mee ? jij post deze status dus ik mag er op reageren, dat het voor jou alleen voor de aandacht is is niet mijn probleem.
Fliqa
Fliqa
Je steekt je neus in ander mans zaken, wat toevallig mijn zaken zijn. -> In meegaan net zoals andere doen. Over mij roddelen helpt je echt niet verder in het leven. - I'm ending this discussion.
J
Jannekee
ik ga stuk
Commissioned
Commissioned
stop
Top Bottom