Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

CubeCraft Games

MarcosStar
MarcosStar
You should send a private message to someone on staff, this is not the place to talk to the staff, I tell you from experience.
Zombiepower
Zombiepower
Hij doet gewoon zijn job. Hij volgt volgt de regels die hem zijn toegelegd. Als hij die regels niet volgt wordt hij uit het team gesmeten. Als u toch klachten heeft kunt u die hier posten ( https://www.cubecraft.net/forums/staff-abuse.53/ ) liefst wel in het engels schrijven want de hogere staff members kunnen geen nederlands verstaan.
Zombiepower
Zombiepower
Als u wilt mag u mij ook via een privé bericht berijken zo dat ik u kan verder helpen.
MarcosStar
MarcosStar
I've been waiting for more than two weeks for an answer in that section xD
Do not get your hopes up either ...
regards
J
Jannekee
het is minecraft waar gaat dit over man .. :')
Timmehhh
Timmehhh
Job? Welke job? Dit is gwn een spelletje spelen HAHAHA Heyy xoxo @Jannekee
Fristey
Fristey
LOL!
Cyqni
Cyqni
Dit is de Albert Heijn niet....
Cyqni
Cyqni
@dewulf ga je serieus «de grote baas» infirmeren? Van wat? Dat Owen zijn taak doet? De regel is: jouw account, jouw verantwoordelijkheid. In de twee jaar dat ik lid ben is dat zo geweest. En, ben je echt 36? Want als dat zo is, heb jij geen reden om Owen een kind te noemen, want Owen's gedrag is veel volwassener dan die van jou...
telegamer
telegamer
Als u een klacht in wil dienen, succes. Nog verdere vragen?
Cynamooo
Cynamooo
*Zucht*, beste mevrouw, Owen heeft alle informatie gegeven die u nodig had, en als uw kind(eren) zich niet kunnen gedragen is dat uw verantwoordelijkheid, u bent de moeder, right? In ieder geval over wat u hier zei, u mag gerust naar de "grote baas" stappen, maar die zal zelf ook wel inzien wie gelijk heeft. Als u nog verdere vragen heeft die u nog niet gesteld heeft raad ik u aan om het in een PM te doen. Fijne dag.
Troublesomee
Troublesomee
HAHAHA CYQNI LEGEND LOLOL
dewulf
dewulf
Begrijp het volkomen ik ben vriendelijk als tegen mij ook vriendelijk blijven ik kan er ook niks aan doen wat ze posten op de chat ik kan niet weten wie er de regels overtreden heeft ik wil gewoon begrepen worden en ook ik net zo graag als jullie dat ze de regels volgen wil gewoon helpen met dit op te lossen even goede vrienden
Cyqni
Cyqni
Naar mijn mening bleef Owen altijd vriendelijk en professioneel, en toch begon u hem kind te noemen, en u begon ook te zeggen dat hij niet goed zijn taak doet terwijl hij alles volgens het "protocol" doet.
J
Jannekee
Tele was toch duidelijk ? maakt niet uit hoeveel kindere er op je account spelen of wie wat gezegd heeft, ze hebben de regels overtreden dus jammer, karma.
Top Bottom