Minecraft PC IP: play.cubecraft.net

CubeCraft Games

Zombiepower
Zombiepower
Dit is niet waar , de staff members op deze server hebben veel ervaring met de server. Zij weten wanneer ze moeten unmuten en wanneer niet. Het probleem is wss dat 1 van uw kinderen de regels niet volgt. Op deze server zijn er een aantal regels en als uw kind die regels niet kan volgen vallen er mutes en bans. Het kan zijn dat uw kind vlak achter dat hij geunmute was weer een regel heeft verbroken.
dewulf
dewulf
dat is wel waar ik kan dit ook zien de computers staan hier benenden dus ik heb ik ook gezien van een van haar vrienden 4 keer muted gehad hebben en geunmuted krijgen dit is oneerlijk tegen over mijn dochter en tegen over mijn andere kinderen zij spelen ook met dit account ik ga geen 5 accounts maken voor jullie plezier
dewulf
dewulf
het geld groeid ook niet op mijne rug
Zombiepower
Zombiepower
Ik begrijp je frustratie volledig maar je moet ook begrijpen dat ze hier werken met jongen mensen maardit wil niet zeggen dat ze minder ervaring hebben. Ze hadden een reden om te muten. Je bent niet de enige die voor een unmute vraagt. Er zijn heel veel mensen die iets fout hebben gedaan. Maar ze punishen om jouw of uw kinderen te laten weten dat ze fout zaten. Ik denk ook wel dat u soms uw kinderen moeten straffen.
Zombiepower
Zombiepower
De staff members van deze server straffen mensen om ze te laten inzien dat ze fout zijn. Ze doen dit niet voor hun plezier maar ze proberen gwn mensen op het juiste pad te zetten.
dewulf
dewulf
Ik begrijp je volkomen daarin ik vind ergens dat jullie straffen veel te lang duren het zijn ook maar kinderen en ze dan voor altijd muted en klant is koning ook al zijn mijn accounts door meerder kinderen gebruikt wordt weet ik ook niet wie er de regels overtreden hebben ze zullen zich voortaan gedragen hebben ze beloofd
dewulf
dewulf
Ik zou het niet weten hoe je een privé bericht moet sturen
Troublesomee
Troublesomee
Het is inderdaad oneerlijk als hij vriendem gaat unmuten zonder reden, maar om dan zijb profiel te spammen is ook laag. Dien een klacht in via het forum staff abuse en er zal zo snel mogelijk naar worden gekeken. Ik denk dat hij het gewoon goed doet, want als hij dat niet deed was hij allang uit het staffteam gekicked.
telegamer
telegamer
Allereerst, ik heb zelf vrijwel overal mijn voornaam bekend gemaakt, Owen, dit is geen nieuw nieuws. Daarnaast heeft het feit dat u gedoneerd heeft aan de server niks te maken met dat uw kind wel of niet een unmute krijgt. Dit is niet de eerste overtreding, dit had al de waarschuwing moeten zijn geweest om de regels niet te overtreden.
dewulf
dewulf
Dat bedoelde ik ook niet het is het feit dat meerder kinderen op dit account spelen dat ik ook niet weet wie er de regels overtreden heeft en dat ze mij hebben beloofd dat ze zich zullen voortaan gedragen en dat meerdere kinderen gestraft worden en dan niet weten voor hoeveel dagen dat het een beetje te streng zijn voor kinderen die jonger zijn dan jullie
Top Bottom