1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird Glitch With Compas,Diamond,Book etc.

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by SachaPlayz, Aug 6, 2016.

  1. SachaPlayz

    SachaPlayz Member

    Joined:
    Aug 5, 2016
    Messages:
    27
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Screen Shot 2016-08-05 at 8.23.40 PM.png
    In any lobby, while you've selected you're fist, you can pull this up by pressing "L" on you're keyboard! (do not do it in chat)
     
    Last edited: Aug 6, 2016
  2. Orangeric88

    Orangeric88 Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    3,098
    Likes Received:
    804
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    -=-+EggWars+ -=-
    Location:
    Planet Orange
    Home Page:
    I can't seem to replicate this glitch. (Maybe because i'm on a PC) Is there any way to do it on PC. I did ALT + L to try to replicate the glitch.
     
  3. SachaPlayz

    SachaPlayz Member

    Joined:
    Aug 5, 2016
    Messages:
    27
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Yeah, I'm on Mac
     
  4. SachaPlayz

    SachaPlayz Member

    Joined:
    Aug 5, 2016
    Messages:
    27
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    But, you have to do it at the same time.
     
  5. SachaPlayz

    SachaPlayz Member

    Joined:
    Aug 5, 2016
    Messages:
    27
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    OOPS SORRY!!!!! its not COMMAND + L, It's only "L" Alone, and can be done in any lobby, but make sure to select you're fist!
     
  6. Sem_Lanters

    Sem_Lanters Member

    Joined:
    Dec 19, 2015
    Messages:
    839
    Likes Received:
    218
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Location:
    rip my headset input :(
    It is from W/edit list command
     
  7. SachaPlayz

    SachaPlayz Member

    Joined:
    Aug 5, 2016
    Messages:
    27
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Hmmm.... Is it meant too show up?

    And will they take it away?​
     
  8. 1212hawks_

    1212hawks_ Member

    Joined:
    Jul 16, 2016
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    688
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Playing on Cubecraft
    Location:
    A nest filled with Dogs and Hawks
    Home Page:
    hmm.. Idk what happen. maybe restart your game? :p
     
  9. Povious

    Povious Member

    Joined:
    Jul 3, 2016
    Messages:
    364
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Location:
    Central City
    These do look like wordedit commands. Are you using Minecraft Forge or anything that you may need WorldEdit for?

    Cheers.
    ~OrbitFlash
     
  10. JvwerMcGames

    JvwerMcGames Member

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    453
    Likes Received:
    125
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Location:
    The Netherlands
    yeah that are world edit commands. Do you play in forge and have world edit installed??
    change you mc version to "the latest version"
     
  11. ivo

    ivo Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherlands
    is this photoshop?