1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

unable to conect the server

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by Unkarigamer1, Nov 24, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Unkarigamer1

    Unkarigamer1 Member

    Joined:
    Nov 24, 2014
    Messages:
    181
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Play :P
    Location:
    Colombia
    In all the versions of minecraft that i sign up (1.7.2 1.7.4 1.) in only this server say cant connect to the server and i try to refresh to open again the game and nothing allows me to play in your server, i ove it because the variety but its to dissapointing
     
  2. Maceshank

    Maceshank Member

    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    1,048
    Likes Received:
    341
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    PLAYING CCG!!! XD :D
    Location:
    The USA
    I know... it is happening to me also be patient. :D
     
  3. ItsYaBoyJavid

    ItsYaBoyJavid Member

    Joined:
    Jun 25, 2014
    Messages:
    2,695
    Likes Received:
    2,451
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Gaming
    Location:
    Earth
    You must log in with 1.8.
     
    Tacosbefriends likes this.
  4. Maceshank

    Maceshank Member

    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    1,048
    Likes Received:
    341
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    PLAYING CCG!!! XD :D
    Location:
    The USA
    oh ok thanks
     
  5. Unkarigamer1

    Unkarigamer1 Member

    Joined:
    Nov 24, 2014
    Messages:
    181
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Play :P
    Location:
    Colombia
    i log with 1.8 and is the same
     
  6. Dave90Dave

    Dave90Dave Member

    Joined:
    Sep 25, 2014
    Messages:
    148
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    can you connect to other servers with the same computer?
     
  7. Snap

    Snap Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    May 1, 2014
    Messages:
    6,924
    Likes Received:
    4,852
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Screenshot the error message and post it here. Oh, and download optifine for 1.8 and try using that.
     
  8. iMatthew

    iMatthew Member

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    830
    Likes Received:
    400
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Location:
    Old English
    Logging in with 1.8 should work consistently. 1.7, I believe, is "outdated" due to the server being 1.8 compatible. 1.7 does still work, but somewhat rarely. If you would like to log in with 1.7, I think you would have to wait a while before joining the server.
     
  9. flipper2013

    flipper2013 Member

    Joined:
    Oct 26, 2013
    Messages:
    90
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Have you tried to re install the update. you could be missing something?
     
  10. Unkarigamer1

    Unkarigamer1 Member

    Joined:
    Nov 24, 2014
    Messages:
    181
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Play :P
    Location:
    Colombia
    With the same computer i can log in other servers without problems only is this and i try to log with 1.8 version
     
  11. Snap

    Snap Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    May 1, 2014
    Messages:
    6,924
    Likes Received:
    4,852
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Hmm... try to update your java.
     
  12. Unkarigamer1

    Unkarigamer1 Member

    Joined:
    Nov 24, 2014
    Messages:
    181
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Play :P
    Location:
    Colombia
    Ok ill try ty
     
  13. Unkarigamer1

    Unkarigamer1 Member

    Joined:
    Nov 24, 2014
    Messages:
    181
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Play :P
    Location:
    Colombia
  14. Unkarigamer1

    Unkarigamer1 Member

    Joined:
    Nov 24, 2014
    Messages:
    181
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Play :P
    Location:
    Colombia
    I already update the Java and its the same
     
  15. TlmeLord

    TlmeLord Member

    Joined:
    May 24, 2014
    Messages:
    8,669
    Likes Received:
    1,600
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Taming the wild Rororoyourboat
    Location:
    On top of Rororoyourboat
    take a screenshot of the message you get while trying to connect...
    btw you can press f2 to take a screenshot.
     
  16. Unkarigamer1

    Unkarigamer1 Member

    Joined:
    Nov 24, 2014
    Messages:
    181
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Play :P
    Location:
    Colombia
    here it is
     

    Attached Files:

  17. gamehurricane19

    gamehurricane19 Member

    Joined:
    Mar 20, 2014
    Messages:
    390
    Likes Received:
    188
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Location:
    Mostly Like Steam or Skype
    Home Page:
    did you make sure the IP was correct? (You don't know how many times i've seen someone misspell an IP and not know it.)
     
  18. Maceshank

    Maceshank Member

    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    1,048
    Likes Received:
    341
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    PLAYING CCG!!! XD :D
    Location:
    The USA
    yes make sure you are in 1.8 then the ip is play.cubecraftgames.net
     
  19. OrangeGE

    OrangeGE Member

    Joined:
    Jan 21, 2014
    Messages:
    4,682
    Likes Received:
    2,229
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    p.getLocation();
    After talking will halothe23, i can say it's just your connection.

    "If a connection is bad, will fail to connect regardless of what version the user is using."

    This can be due to possible routing issues, advice is to try again in a few days/weeks. If that fails to work, contact me via starting a conversation with me. :)
     
    Unkarigamer1 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.