1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

UHC servers don't work.

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by Nezahualc0yotl, Sep 27, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nezahualc0yotl

    Nezahualc0yotl Member

    Joined:
    Sep 25, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    I was playing a game and we all got kicked by a big lag. Now, trying to reconnect it's just impossible. I click on the board to connect but I don't get TP. I click again and console says "Already connecting to this server.", but nothing happens.
     
  2. tiger101tiger

    tiger101tiger Member

    Joined:
    Jul 9, 2014
    Messages:
    791
    Likes Received:
    349
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Random stuff
    Location:
    a jungle
    This happens a lot when there is a lot of lag. Relog then try again, and if that doesn't work, I don't know what is going on.
     
  3. Nezahualc0yotl

    Nezahualc0yotl Member

    Joined:
    Sep 25, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    I did it twice, but nothing changed :S
     
  4. Nezahualc0yotl

    Nezahualc0yotl Member

    Joined:
    Sep 25, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    UHC servers continue bugged...
     
  5. Saradabaschi

    Saradabaschi Admin Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2014
    Messages:
    4,763
    Likes Received:
    2,707
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Location:
    Germany
    They are now working again. :)

    Locked.
     
Thread Status:
Not open for further replies.