1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Travel Menu is Broken?!?

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by cheetos192, May 28, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cheetos192

    cheetos192 Member

    Joined:
    Oct 31, 2013
    Messages:
    1,142
    Likes Received:
    103
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Play
    Location:
    Crazy Land
    Welp, this is new for me:

    2016-05-28_16.51.35.png
     
  2. Freaky Slimez

    Freaky Slimez Member

    Joined:
    May 27, 2016
    Messages:
    28
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Heya,

    I have had this multiple times, restarting your Minecraft won't work, so restart your PC:p Goodluck !! :)
     
  3. TheJeroen

    TheJeroen Member

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    1,797
    Likes Received:
    2,214
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    The Netherlands
    Happens a lot of time. Probably will be fixed SOON - trademark
     
  4. TheJeroen

    TheJeroen Member

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    1,797
    Likes Received:
    2,214
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    The Netherlands
    Also, for some reason this only happens in SW Lobby 1 :/
     
  5. Zachㅤ

    Zachㅤ Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2016
    Messages:
    1,912
    Likes Received:
    421
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student at Hogwarts
    Location:
    Hogwarts
    I will report this! Thank's :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.