1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tower Defense

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by stormsyy, Mar 23, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stormsyy

    stormsyy Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    In the lobby, where it has your stats, even though I've sent a bunch of monsters it still says my 'monsters sent' is at 0 ? Can anyone help?
     
  2. xMegaCoolx

    xMegaCoolx Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    6,392
    Likes Received:
    2,049
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CubeCrafter
    Location:
    ƮǿʍǿřřǿώŁąɲȡ
    Home Page:
  3. Moooofin

    Moooofin Sr. Mod Staff Member Sr. Moderator

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    17,729
    Likes Received:
    1,242
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Can you provide any evidence?
     
  4. stormsyy

    stormsyy Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    [​IMG]
    Not sure how you want me to prove that I sent monsters, but I have.
     
  5. stormsyy

    stormsyy Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    (I changed my minecraft name btw, I've had this cubecraft profile for a while and idk how to change it on here)
     
  6. toropov

    toropov Developer Staff Member Developer

    Joined:
    Dec 5, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Canada
    Fixed.
     
Thread Status:
Not open for further replies.