1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Something is incorrect

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by 1mRAAAH, Aug 4, 2016.

  1. 1mRAAAH

    1mRAAAH Member

    Joined:
    Dec 20, 2015
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Account Manager | MC-Builder
    Location:
    Netherlands
    Home Page:
    I was playing Survival Games...
    While getting teleported back every few seconds when I walk over slabs and jumping over blocks...
    Then the game shuts down....

    [​IMG]

    Getting kicked for flying!?
     
  2. xMegaCaviax

    xMegaCaviax Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    6,388
    Likes Received:
    2,046
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CubeCrafter
    Location:
    ƮǿʍǿřřǿώŁąɲȡ
    Home Page:
    The last time, CubeCraft is a little bit buggy. I hope a staff sees this and can report this to the developers. :)
     
  3. Orangeric88

    Orangeric88 Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    3,066
    Likes Received:
    789
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    -=-+EggWars+ -=-
    Location:
    Planet Orange
    Home Page:
    That's strange. Maybe its your connection to the server? It seems like it happened after a Skywars match. If i doesn't have to do with your connection then as xMegaCoolx said, let's hope a staff member sees this thread and reports it to the developers.
     
  4. 1mRAAAH

    1mRAAAH Member

    Joined:
    Dec 20, 2015
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Account Manager | MC-Builder
    Location:
    Netherlands
    Home Page:
    Hey,

    I've just experienced BIG lags again. teleported back 3 seconds in the lobby (was near the join signs, got teleported back to spawn) and ingame the same.
    Managed to get a kill somehow but then I died, I guess.
    Again: Flying is not enabled on this server. (and no, I'm not flying nor using hacks / mods - besides optifine ofcourse)

    Back to lobby again...
    So, I decided to check my internet connection. Need to get 50mbps down / 10mbps up. I got: 48,98mpbs down / 9.69mbps up. with 10ms. There should be no lag issues from my side.
    However, this is really annoying while playing... And it seems it's mainly in Skywars.
     
  5. Orangeric88

    Orangeric88 Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    3,066
    Likes Received:
    789
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    -=-+EggWars+ -=-
    Location:
    Planet Orange
    Home Page:

    That's strange. You are right 10ms should mean that you shouldn't get any lag on your side. Let a hope a staff member sees this and reports it to the developers.

    There have also been many reports based on "Cubecraft lagging" to.
     
  6. A Christmas Hangar

    A Christmas Hangar Member

    Joined:
    Sep 15, 2015
    Messages:
    2,535
    Likes Received:
    1,479
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    Kepler452B
    Home Page:
    Hey! Instead of posting things related to lag, check first your connection, if it is correct in your side, then go here: http://status.cubecraft.net
     
  7. 1mRAAAH

    1mRAAAH Member

    Joined:
    Dec 20, 2015
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Account Manager | MC-Builder
    Location:
    Netherlands
    Home Page:
    I didnt have lag anywhere else. So I didnt feel like it was me. I however did check my connection later on: no flaws on my side.