1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Skywars Lobby Bug

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by FadedRoses, Mar 17, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FadedRoses

    FadedRoses Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 29, 2015
    Messages:
    1,080
    Likes Received:
    449
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Lucifer's unwanted child
    Location:
    'murica
    While trying to get in the same lobby with my friend, we noticed that the lobbies kept switching for both of us, I decided to record it and report it as a bug. Thank you so much!

     
  2. NedGaming

    NedGaming Member

    Joined:
    May 22, 2015
    Messages:
    2,063
    Likes Received:
    1,605
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    The Netherlands
    Ehh just click on the lobby you want to join and you are stay in the same lobby
     
  3. telegamer

    telegamer Member

    Joined:
    Jul 28, 2015
    Messages:
    2,465
    Likes Received:
    1,076
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    Bansilvania
    Home Page:
    but it keeps changing.. lel
     
  4. DisneyDoge

    DisneyDoge Member

    Joined:
    Mar 12, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    having the same problem on eggwars, just stupid
     
  5. Moooofin

    Moooofin Sr. Mod Staff Member Sr. Moderator

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    17,729
    Likes Received:
    1,243
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Yea sorry about this. The bug has already been reported to the developers an hopefully it will be fixed soon.

    Locked
     
Thread Status:
Not open for further replies.