1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

/sethome bug

Discussion in 'Factions - Survival' started by svennieboy777, Feb 15, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. svennieboy777

    svennieboy777 Member

    Joined:
    Nov 16, 2014
    Messages:
    409
    Likes Received:
    518
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Location:
    The nether-lands
    Explain of the bug:
    However people already know is there a /sethome bug when somebody is using /sethome then it will cause allot of lagg, the server will restart and can't save the last 5 min before somebody did /sethome. people abuse this bug if they died. They will use /sethome and the server won't save it. I know that factions will get a reset, I don't know how long it's going to take before the reset is ready but i would ask if u guys can turn off the /sethome command for now. Allot of people quite already factions because this bug.

    how i'm sure about it?
    Well, i got this bug to. when i do /sethome then it will cause allot of lagg. I tested it multiple times and it cause again and again allot of lagg.

    Why you want to get it fixed?
    How i already said factions will get a reset, but i don't know how long it will takes before the reset will be placed. I still want to play factions for now, that's why i want to get it fixed.

    Thanks for reading,
    ~svennieboy777


    @halothe23
     
    Snap likes this.
  2. Marco Slater

    Marco Slater Owner Staff Member Owner

    Joined:
    Oct 19, 2013
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    2,163
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Pushing buttons for Digital Tree Media.
    Location:
    Bury, UK.
    Home Page:
    We'll look into this.
     
    svennieboy777 likes this.
  3. Colourlight

    Colourlight Member

    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    482
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Stalkers these days *shakes head*
    Location:
    Scotland, UK
    Home Page:
    @halothe23 Is it the essentials plugin that you get /sethome out of? It's supposed to have bugs. Although I'm pretty sure it's a custom plugin?
     
  4. Marco Slater

    Marco Slater Owner Staff Member Owner

    Joined:
    Oct 19, 2013
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    2,163
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Pushing buttons for Digital Tree Media.
    Location:
    Bury, UK.
    Home Page:
    Its our own custom plugin. We don't use any external plugins in most of our servers.
     
    NLDiamondFTW and Colourlight like this.
  5. NLDiamondFTW

    NLDiamondFTW Member

    Joined:
    Mar 24, 2015
    Messages:
    284
    Likes Received:
    70
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Home Page:
    Translate in your country : there is no Essentials :)
     
  6. NLDiamondFTW

    NLDiamondFTW Member

    Joined:
    Mar 24, 2015
    Messages:
    284
    Likes Received:
    70
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Home Page:
     
  7. GuaaarrD

    GuaaarrD Member

    Joined:
    Dec 14, 2014
    Messages:
    1,745
    Likes Received:
    2,875
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Spotify
    Location:
    Europe, Hungary
    Dont revive old threads.
     
    Colourlight and NLDiamondFTW like this.
Thread Status:
Not open for further replies.