1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Scoreboard problems

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by Stef, May 8, 2014.

  1. Stef

    Stef Member

    Joined:
    May 8, 2014
    Messages:
    15
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    I want to play a game Hide and Seek, when I clicked the sign (HideandSeek4) I get this error Failed to load scoreboard and Minecraft crashed. Minecraft adviced me to report this error to server admins. For the website is this the link: http://hopper.minecraft.net/help/failed-load-scoreboard/ For the full crash there's a file uploaded. I hope you can fix it
     

    Attached Files:

  2. MorganDoezn'tPlayMc

    MorganDoezn'tPlayMc Member

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    4,689
    Likes Received:
    2,691
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Aunty of dragons
    Location:
    Westeros
    Does this happen all the time?
     
  3. Parvati12

    Parvati12 Member

    Joined:
    Jan 18, 2014
    Messages:
    1,315
    Likes Received:
    685
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
  4. Raeblue

    Raeblue Member

    Joined:
    Mar 14, 2014
    Messages:
    1,612
    Likes Received:
    119
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Location:
    Physchotic Land
    Wow that's weird I wonder why it's doing that.
     
  5. pbsmat1

    pbsmat1 Member

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    88
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    A Lively place
    It happened for me too. I don't know what's happening. Probably a plugin glitch/error.
     
  6. kadeplays

    kadeplays Member

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    1,668
    Likes Received:
    1,154
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    youtube
    Location:
    lost
    Home Page:
    Try downgrading your minecraft to 1.7.2-1.7.4.
     
  7. pbsmat1

    pbsmat1 Member

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    88
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    A Lively place
    I am on 1.7.4 LOL
     
  8. Raeblue

    Raeblue Member

    Joined:
    Mar 14, 2014
    Messages:
    1,612
    Likes Received:
    119
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Location:
    Physchotic Land
    I'm using 1.7.5 so yaya
     
  9. kadeplays

    kadeplays Member

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    1,668
    Likes Received:
    1,154
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    youtube
    Location:
    lost
    Home Page:
    Oh. I'm using 1.7.2 and it works just fine. Try that.
     
  10. kadeplays

    kadeplays Member

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    1,668
    Likes Received:
    1,154
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    youtube
    Location:
    lost
    Home Page:
    Otherwise halo will add the plugin in which it says to add, I'm sure.
    I hope it fixes soon! We need yah