1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Random iron when game started.

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by HackersDontWin, Sep 7, 2015.

  1. HackersDontWin

    HackersDontWin Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    May 2, 2015
    Messages:
    1,950
    Likes Received:
    914
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Pvp
    Location:
    PvP Arena
    Home Page:
    I was playing a game of Rome on EggWars random iron was on the ground:
    2015-09-07_23.09.33.png 2015-09-07_23.09.35.png
     
  2. Raindrop57

    Raindrop57 Member

    Joined:
    Mar 29, 2014
    Messages:
    474
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Location:
    A Raincloud
    You can drop items in egg wars now, someone probably dropped them.
     
  3. HackersDontWin

    HackersDontWin Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    May 2, 2015
    Messages:
    1,950
    Likes Received:
    914
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Pvp
    Location:
    PvP Arena
    Home Page:
    I forgot that people would post this, let me explain to you what happened. I went into a rome map and the game has just started. When I got the iron from a generator (I'm one of the first ones to get a generator) I got some blocks and staircased up facing the middle, so I was first to get there. I was on the top floor inside of the middle of rome and I see 20 iron on the floor beside a generator, I picked it up saying that it must've glitched out, so I kept on walking and suddenly 20 more iron spawned in (note that the iron wasn't there untill I wen close to it) and I just picked it up, and when it happened for the 3rd time, I decided to screenshot this and send it here.
     
  4. Raindrop57

    Raindrop57 Member

    Joined:
    Mar 29, 2014
    Messages:
    474
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Location:
    A Raincloud
    :O

    That's a strange bug, then. :p