1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Outdated Server pretending to be 1.7.7

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by PixelGaming, Apr 10, 2014.

  1. PixelGaming

    PixelGaming Member

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    95
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    School
    Location:
    United Kingdom
    This is what is says when i go on the server
     
  2. PixelGaming

    PixelGaming Member

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    95
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    School
    Location:
    United Kingdom
  3. Dai_Matsumoto

    Dai_Matsumoto Sr. Mod Staff Member Sr. Moderator

    Joined:
    Oct 20, 2013
    Messages:
    1,136
    Likes Received:
    1,356
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Are you trying to enter the server in 1.7.7?
     
  4. PixelGaming

    PixelGaming Member

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    95
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    School
    Location:
    United Kingdom
  5. TheCircleOfFire

    TheCircleOfFire Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    308
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Same thing is happening to me.
     
    PixelGaming likes this.
  6. PixelGaming

    PixelGaming Member

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    95
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    School
    Location:
    United Kingdom
    It happens in the lobby when someone else joins it
     
  7. TheCircleOfFire

    TheCircleOfFire Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    308
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
  8. Dai_Matsumoto

    Dai_Matsumoto Sr. Mod Staff Member Sr. Moderator

    Joined:
    Oct 20, 2013
    Messages:
    1,136
    Likes Received:
    1,356
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    idk about it, never actually tried. For now, enter with other versions until we are sure whats the problem
     
  9. PixelGaming

    PixelGaming Member

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    95
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    School
    Location:
    United Kingdom
  10. prazed

    prazed Member

    Joined:
    Nov 5, 2013
    Messages:
    276
    Likes Received:
    123
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia
    Its fine for me. I honestly don't know what is happening?!!?!
     
  11. PixelGaming

    PixelGaming Member

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    95
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    School
    Location:
    United Kingdom
    Its very weird
     
  12. PixelGaming

    PixelGaming Member

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    95
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    School
    Location:
    United Kingdom
    Its very weird because it says "pretended to be"
     
  13. Marco Slater

    Marco Slater Owner Staff Member Owner

    Joined:
    Oct 19, 2013
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    2,163
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Pushing buttons for Digital Tree Media.
    Location:
    Bury, UK.
    Home Page:
    Update to 1.7.6 or 1.7.7 and then try connecting.
     
  14. PixelGaming

    PixelGaming Member

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    95
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    School
    Location:
    United Kingdom
    It still says the same thing.
     
  15. Marco Slater

    Marco Slater Owner Staff Member Owner

    Joined:
    Oct 19, 2013
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    2,163
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Pushing buttons for Digital Tree Media.
    Location:
    Bury, UK.
    Home Page:
    Then its an issue with your minecraft installation. Is anyone else experiencing that?
     
  16. TheCircleOfFire

    TheCircleOfFire Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    308
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    I am, I am using Minecraft 1.7.7.
     
  17. Marco Slater

    Marco Slater Owner Staff Member Owner

    Joined:
    Oct 19, 2013
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    2,163
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Pushing buttons for Digital Tree Media.
    Location:
    Bury, UK.
    Home Page:
    Hm, theres another 200+ people connected right now, and its fine for me, I'm running 1.7.7 with no changes to it, just plain default minecraft, and it works pretty well.
     
  18. TheCircleOfFire

    TheCircleOfFire Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    308
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    When I run 1.7.5 it's fine, should I just use that?
     
  19. PixelGaming

    PixelGaming Member

    Joined:
    Mar 1, 2014
    Messages:
    95
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    School
    Location:
    United Kingdom
    I would use that but my Minecraft realms won't work with it.
     
  20. TheCircleOfFire

    TheCircleOfFire Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    308
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Yeah, I think it's a problem with 1.7.7 only because all the other versions work for me.
     
    PixelGaming likes this.