1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No time at the eggwars parcour

Discussion in 'Bug Reports' started by Antonie, Mar 25, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Antonie

    Antonie Member

    Joined:
    Jan 14, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    In the eggwars serever on cubecraft is a parcour. You have to do it as fast as you can even as in the sywars lobby and in the hub. When you start the parcour the chat says:'Started parcour! Get to the end as fast as posible!'. When you get to the end there should stand your time and if it is a record, but there happens nothing. Even the presure plate stands still. The time doesn't work also in a few other game lobbies. I am not shore if this is a bug or that it is planned like this, but it would be fun if there is a timer added.
    Video of the eggwars parcour:
     
  2. Jordei

    Jordei Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    7,048
    Likes Received:
    3,258
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CubeCrafter
    Location:
    ƮǿʍǿřřǿώŁąɲȡ
    Home Page:
    I think this is already aware by the developpers. (Correct me if I'm wrong, Staff members that watching these post)
     
  3. Moooofin

    Moooofin Sr. Mod Staff Member Sr. Moderator

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    17,840
    Likes Received:
    1,455
    Trophy Points:
    113
    Location:
    UK
    This bug was reported a week ago so hopefully it should be fixed soon :/

    Thanks for reporting it again :)

    Locked
     
Thread Status:
Not open for further replies.