1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Missing item in shop (Gold to Diamond upgrade)

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by werra11, Oct 12, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. werra11

    werra11 Member

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    92
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    The Netherlands.
    Hello CubeCraft staff.

    I was looking in the shop to look how many i costs to upgrade from Gold to Diamond rank.
    and when i pressed 'buy' to see the features there was missing someting.

    At blockwars the boosters are missing
    [​IMG]

    Because when u are ingame and press a booster it is only for diamond rank.
    [​IMG]

    I hope I can help u with this bugg report.

    Have a nice day :D
    -werra11
     
  2. Buuuddy

    Buuuddy Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    1,116
    Likes Received:
    1,424
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    Belgium
    Weird, it does mention the Blockwars Modifiers in the regular overview. This is probably a human error as they simply forgot it. ;)
    ScreenShot2016-10-12at20.38.50.png
     
  3. Susanne Wit

    Susanne Wit Member

    Joined:
    Sep 24, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    13
    Gender:
    Female
    Location:
    My Pets :D
    Ja, ik heb die bug ook gehad..
    Had ik de gold rank gekocht.. (Van Iron naar Gold..) Ik super blij!
    Starte ik MC op.. Had ik nog steeds de Iron rank.. Ik baalde.. En ik snapte het niet!
    Ik wachten 1 dag.. En toen had ik een mail gestuurd.. Ik moest gegevens invullen enzo..
    Ik wachten daar een dag mee. .. En toen ik MC opstarte had ik de Gold rank!
    Ik denk dat je gewoon moet wachten..

    Greets LoveForYouBae

    Have a Nice day to :D
     
  4. werra11

    werra11 Member

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    92
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    The Netherlands.
    Dat dacht ik dus ook, maar nu ze het weten kunnen ze het aanpassen aangezien mensen hierdoor misschien in de war zijn :p
     
    Buuuddy likes this.
  5. Susanne Wit

    Susanne Wit Member

    Joined:
    Sep 24, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    13
    Gender:
    Female
    Location:
    My Pets :D
  6. Spyro The Dragon

    Spyro The Dragon Member

    Joined:
    May 27, 2016
    Messages:
    1,879
    Likes Received:
    322
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Defender of Worlds
    Location:
    Skylands
    ? Its fine on my screen
     

    Attached Files:

  7. Susanne Wit

    Susanne Wit Member

    Joined:
    Sep 24, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    13
    Gender:
    Female
    Location:
    My Pets :D
    Yeah, rly idk! i think just waiting..
     
  8. jollow250

    jollow250 Member

    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    1,383
    Likes Received:
    557
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    somewhere that isn't North Korea
    Home Page:
    this isn't a bug this is simply a version which is outdated they only added that in the previous update it was just an older screenshot
     
  9. Buuuddy

    Buuuddy Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    1,116
    Likes Received:
    1,424
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    Belgium
    Wat je zegt klop waarschijnlijk helemaal, maar het heeft niets met deze thread te maken. Hier gaat het over een feature dat ze vergeten zijn te noteren. ;)
    //
    What you said is probably correct, but that's not what this thread is about. This thread is about a missing feature on a feature list in the shop. :)

    as you can see in my reply above, everything is fine in the general rank overview. However, when looking at the 'rank upgrades' section and click on 'diamond', it also shows a list of permissions and features but doesn't mention the Blockwars Modifiers. You could've known that by reading the original thread carefully. ^.^
    It's something that isn't correct. Also known as a 'bug' ;)

    I'll tag a staff member so they can forward this and lock this thread :p - @zDutchie
     
    Susanne Wit likes this.
  10. zDutchie

    zDutchie Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    3,488
    Likes Received:
    2,450
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Student
    Location:
    The Netherlands
    I will report this to higher staff members.
    Thanks for reporting! :)

    -locked
     
    Susanne Wit and Buuuddy like this.
Thread Status:
Not open for further replies.