1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Map bones

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by Simbaaa, Dec 25, 2014.

  1. Simbaaa

    Simbaaa Member

    Joined:
    Jul 11, 2014
    Messages:
    858
    Likes Received:
    439
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Absolutely. Nothing.
    Location:
    Where ever you want me to be from
    image.jpg image.jpg This is how far you have to build to get to mid
     
  2. FLYING_PIANO66

    FLYING_PIANO66 Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    816
    Likes Received:
    230
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
  3. Simbaaa

    Simbaaa Member

    Joined:
    Jul 11, 2014
    Messages:
    858
    Likes Received:
    439
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Absolutely. Nothing.
    Location:
    Where ever you want me to be from
    Well, considering it takes six blocks to go to middle, I find gat unfair for people on the outer layer, also, people could just grab blocks and go strait for mid. It's just unfair. I've seen 8 people in mid once before for that reason
     
  4. MdsCool

    MdsCool Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    439
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Playing minecraft
    Location:
    McDonalds :D
    Um, on map mystic, iv'e used like 3 blocks to go to mid..
     
  5. TlmeLord

    TlmeLord Member

    Joined:
    May 24, 2014
    Messages:
    8,669
    Likes Received:
    1,602
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Taming the wild Rororoyourboat
    Location:
    On top of Rororoyourboat
    You can screenshot your screen by doing f2 instead of using a camera...
     
    ItsYaBoyJavid likes this.
  6. Simbaaa

    Simbaaa Member

    Joined:
    Jul 11, 2014
    Messages:
    858
    Likes Received:
    439
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Absolutely. Nothing.
    Location:
    Where ever you want me to be from
    I know how to screenshot, but I can't get to them, don't ask why, I will not answer because I have no idea
     
  7. Anime_Pickles

    Anime_Pickles Member

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    1,106
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    To Be Annoyin
    Location:
    Heavenly Host Elementary School
    go to ur search and type %appdata% -> .minecraft -> screenshots
     
  8. FLYING_PIANO66

    FLYING_PIANO66 Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    816
    Likes Received:
    230
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Depends on what OS hes on.
     
  9. Anime_Pickles

    Anime_Pickles Member

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    1,106
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    To Be Annoyin
    Location:
    Heavenly Host Elementary School
    true
     
  10. MdsCool

    MdsCool Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    439
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Playing minecraft
    Location:
    McDonalds :D
    On a Mac I think it's something like ~library but I run windows 8.1.
     
  11. Simbaaa

    Simbaaa Member

    Joined:
    Jul 11, 2014
    Messages:
    858
    Likes Received:
    439
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Absolutely. Nothing.
    Location:
    Where ever you want me to be from
    I now use a new computer that runs Windows 8.1 and I have no clue how to work it, so now I really have no idea :p
     
  12. Anime_Pickles

    Anime_Pickles Member

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    1,106
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    To Be Annoyin
    Location:
    Heavenly Host Elementary School
    :p if you go to the bottom left corner and right click, then search, then type in %appdata% > .minecraft > screenshots. To take screenshots is just F2
     
  13. Simbaaa

    Simbaaa Member

    Joined:
    Jul 11, 2014
    Messages:
    858
    Likes Received:
    439
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Absolutely. Nothing.
    Location:
    Where ever you want me to be from
    My F2 and F3 and all of them don't work, they do what they do for the computer, one does I think brightness and idk, how do I fix that?
     
  14. Anime_Pickles

    Anime_Pickles Member

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    1,106
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    To Be Annoyin
    Location:
    Heavenly Host Elementary School
    I have no idea, my ones work just by pressing them, Sorry