1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Lucky block bug?

Discussion in 'Bug Reports' started by xSAAMx, Aug 5, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xSAAMx

    xSAAMx Member

    Joined:
    Dec 14, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    So today, when I was playing Lucky Blocks, a strange thing happend when I tryed to leave( Yes, I typed "/leave") from the game. It said:

    "Connecting you to a lobby...
    Allready connecting to this server!"
    Also it said that I should report it so.... yeah here we are. This happend twice today, when I was playing Lucky Blocks on CubeCraft. If this is a bug, please fix it!! Thank you! :) javaw 2016-08-05 18-01-56-835.jpg
     
  2. Jordei

    Jordei Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    7,049
    Likes Received:
    3,261
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CubeCrafter
    Location:
    ƮǿʍǿřřǿώŁąɲȡ
    Home Page:
    The staff members are aware of this problem and should be also aware by the developers. It is in their fix list. :)
     
  3. xSAAMx

    xSAAMx Member

    Joined:
    Dec 14, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Okay thanks for answering so quickly! I really appreciate that!!
     
  4. Camezonda

    Camezonda Sr. Mod Staff Member Sr. Moderator

    Joined:
    Jul 23, 2015
    Messages:
    4,992
    Likes Received:
    1,311
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    A Cubecraft Moderator and YouTuber
    Location:
    Good old place called Essex
    Home Page:
    Answered. Thanks :)

    Locked.
     
Thread Status:
Not open for further replies.