1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Lobby bug

Discussion in 'Bug Reports' started by Nikoshka, Aug 8, 2016.

  1. Nikoshka

    Nikoshka Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 24, 2016
    Messages:
    2,128
    Likes Received:
    3,125
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Swimerator
    Location:
    http://reports.cubecraft.net
    Home Page:
    Wat...
    I did /lobby and it said this...

    Unexpected? Report this: Game currently in progress
    Connecting you to a lobby...
    Already connected to this server!

    Is this a bug?
     

    Attached Files:

  2. Jordei

    Jordei Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    7,057
    Likes Received:
    3,284
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CubeCrafter
    Location:
    ƮǿʍǿřřǿώŁąɲȡ
    Home Page:
    The staffs already know and is reported to the developers. It is in their fix list. :)
     
    Nikoshka likes this.
  3. Nikoshka

    Nikoshka Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 24, 2016
    Messages:
    2,128
    Likes Received:
    3,125
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Swimerator
    Location:
    http://reports.cubecraft.net
    Home Page:
    Ok thanks :) Staff can lock now.
    @DontYouDare @JesperGeakko
     
  4. MaticMaster

    MaticMaster Member

    Joined:
    Aug 13, 2016
    Messages:
    63
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    well they are allready fixing it you may from now on use /leave instead of /lobby it may help