1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is optifine allowed?

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by JustYouri, Jul 12, 2016.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JustYouri

    JustYouri Member

    Joined:
    Jul 6, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    I have a question. Is optifine allowed on this server?
     
  2. xMegaCoolx

    xMegaCoolx Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    6,417
    Likes Received:
    2,080
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CubeCrafter
    Location:
    ƮǿʍǿřřǿώŁąɲȡ
    Home Page:
    Yes, it is allowed. It doesn't give you unfair advantages. It is also good to get better fps.
     
  3. Orangeric88

    Orangeric88 Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    3,112
    Likes Received:
    813
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    -=-+EggWars+ -=-
    Location:
    Planet Orange
    Home Page:
    Lezappen likes this.
  4. MrTokay

    MrTokay Member

    Joined:
    Jul 4, 2016
    Messages:
    589
    Likes Received:
    421
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Really tired
    Location:
    Jon's house
    Home Page:
    Yes, Optifine is allowed.

    I suggest toggling off "see through water" tho
     
  5. Lezappen

    Lezappen Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 30, 2016
    Messages:
    1,317
    Likes Received:
    637
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    British Pasta Addict
    Location:
    UK
Thread Status:
Not open for further replies.