1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Invincibility Bug

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by id0g, Feb 24, 2016.

  1. id0g

    id0g Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    81
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Hello, this may or may not be a bug.

    In a game of Egg Wars, when an enemy came to attack me, as they hit me, nothing happened. No damage was inflicted on me. However, I was able to hit them and them take damage.

    They accused me of "hacking," but I argue that there exists no hacked client, to my knowledge and experience with getting other cheaters banned, that prevents someone from taking any damage at all. If it was anti-knockback, for example, I would still take damage (entire body turn red), but I did not.

    Then, after a little bit of time had passed, I began taking damage again. Please note, this was not shortly after spawning, so it was not the purposeful invincibility occurring from just spawning.

    If this is a bug, hopefully this issue can be looked into.
     
    Last edited: Feb 25, 2016
  2. NedGaming

    NedGaming Member

    Joined:
    May 22, 2015
    Messages:
    2,082
    Likes Received:
    1,627
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    The Netherlands
    What are you trying to say?
     
  3. id0g

    id0g Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    81
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Would you care to tell me which part are you unclear about?

    Seems fairly straightforward: For some reason, I was not taking any damage from an opponent during Egg Wars. Perhaps a bug related to spawn invincibility? Something went wrong, and I'm reporting it to see if the issue is a bug.

    Do you understand now?
     
  4. dwayne

    dwayne Sr. Mod Staff Member Sr. Moderator

    Joined:
    Jan 2, 2016
    Messages:
    397
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherlands
    I think you were experiencing lag. Unless you can provide video footage there is not much that we can do.
     
  5. id0g

    id0g Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    81
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Alright, I wasn't sure if the description would be enough for the developers to at least attempt to reproduce the error. Also, I'm not sure that a video could show much more than what I've described, but if it ever happens again, I'll try to get a video.

    Also, I would like to note that this didn't have the symptoms of lag in any way that I've ever seen.
     
  6. moidimo

    moidimo Member

    Joined:
    Feb 27, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    help I cant join the server it says to me (We failed to find a lobby to connect you to!) please help :((