1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I need help, Failed to load scoreboard D:

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by ReythianOrl, Dec 30, 2014.

  1. ReythianOrl

    ReythianOrl Member

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
  2. onno204

    onno204 Member

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    25
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    The Netherlands
    I haves the same
    :'(
     
  3. Exciting_pancake

    Exciting_pancake Admin Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 3, 2014
    Messages:
    3,154
    Likes Received:
    811
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Location:
    The UK
    Use the version 1.8, if you're not already?
     
    Tacosbefriends likes this.
  4. allstarninja

    allstarninja Member

    Joined:
    Apr 17, 2014
    Messages:
    504
    Likes Received:
    275
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Home Page:
    As stated multiple times the server only "officially" supports an un-modded 1.8 Minecraft client. Upgrade or uninstall any mods you have installed, including Optifine to see if these remedies the issue.

    Como se ha dicho varias veces que el servidor sólo "oficialmente " soporta un cliente de vainilla 1,8 Minecraft . Actualizar o desinstalar cualquier mods que tengas instalados , incluyendo Optifine para ver si estos remedios el tema . Yo traductor Google , porque yo en realidad no sé mucho español , espero que puedas perdonarme !
     
  5. allstarninja

    allstarninja Member

    Joined:
    Apr 17, 2014
    Messages:
    504
    Likes Received:
    275
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Home Page:
    Ooops I didn't refresh the page so didn't know you had posted that, sorry.
     
    Exciting_pancake likes this.