1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i dont see the skins help me !!!!

Discussion in 'Tech Support' started by iDrew_, Aug 23, 2015.

  1. iDrew_

    iDrew_ Member

    Joined:
    Jul 21, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Hello everyone I welcome your support.
    good start, I have about 1 week with a bug see everyone as steve and myself.
    2015-08-23_14.56.51.png








    I want to ask as I can to see the skins of all appreciate any help.
     

    Attached Files:

  2. MisterBigChin

    MisterBigChin Member

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    608
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    being a lad
    Location:
    New York
    i like your texture pack... but anyways. when its me, my skin always shows up... the leaderboard people sometimes dont come up but after you play a game they show up for me. if that doesnt work try to leave the lobby and go back
     
  3. SamueLogic

    SamueLogic Member

    Joined:
    Nov 2, 2014
    Messages:
    1,337
    Likes Received:
    1,171
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Location:
    Colombia
    Try this.
    • Use Optifine or turn it off.
    • Relog.
    • Turn off your shaders
    • Change your texture pack
    • Play in minecraft 1.8.2 +.
     
  4. iDrew_

    iDrew_ Member

    Joined:
    Jul 21, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    I spend my texture pack?
     
  5. iDrew_

    iDrew_ Member

    Joined:
    Jul 21, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Hola yo tambien soy de colombia mira aun haci no me funciono.
     
  6. SamueLogic

    SamueLogic Member

    Joined:
    Nov 2, 2014
    Messages:
    1,337
    Likes Received:
    1,171
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Location:
    Colombia
    Que versión usas?
     
  7. Maceshank

    Maceshank Member

    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    1,048
    Likes Received:
    341
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    PLAYING CCG!!! XD :D
    Location:
    The USA
    This used to happen to me and all I had to do was completely close out minecraft and then load it back up and it worked. Another option is to play a few games (any kind) and it should work.
     
  8. iDrew_

    iDrew_ Member

    Joined:
    Jul 21, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    1.8 optifine y shaders xd
     
  9. iDrew_

    iDrew_ Member

    Joined:
    Jul 21, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    how to load a back up?
     
  10. MisterBigChin

    MisterBigChin Member

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    608
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    being a lad
    Location:
    New York
    Just restart your minecraft. or maybe change your skin and change it back.
     
  11. SamueLogic

    SamueLogic Member

    Joined:
    Nov 2, 2014
    Messages:
    1,337
    Likes Received:
    1,171
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Location:
    Colombia
    Juega minimo en 1.8.2.
     
  12. iDrew_

    iDrew_ Member

    Joined:
    Jul 21, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    no me funciono haci.
     
  13. MisterBigChin

    MisterBigChin Member

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    608
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    being a lad
    Location:
    New York
  14. Maceshank

    Maceshank Member

    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    1,048
    Likes Received:
    341
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    PLAYING CCG!!! XD :D
    Location:
    The USA
    you close minecraft, open it back up my pressing on the icon on the desktop and then go back to ccg.
     
  15. iDrew_

    iDrew_ Member

    Joined:
    Jul 21, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    what?
     
  16. MisterBigChin

    MisterBigChin Member

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    608
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    being a lad
    Location:
    New York
    Open the start menu and type in "AMD" you should have a program called "AMD Catalyst". Open that, then under the Information tab there should be a Software Update or Check for Updates button. That should check if there are any updates available.

    Alternatively, you can go to the AMD website, but make sure you actually do have an AMD card before downloading anything. Otherwise it'll just be a waste of your time.
    http://support.amd.com/en-us/download


    Abra el menú Inicio y escriba "AMD" que debe tener un programa llamado "AMD Catalyst". Abra que, a continuación, en la ficha Información debe haber una actualización de software o botón Buscar actualizaciones. Eso debería comprobar si hay actualizaciones disponibles.

    Alternativamente, usted puede ir a la página web de AMD, pero asegúrese de que en realidad tienen una tarjeta de AMD antes de descargar nada. De lo contrario, sólo será un desperdicio de su tiempo.
    http://support.amd.com/en-us/download
     
  17. KeneKiGhulYT

    KeneKiGhulYT Member

    Joined:
    Aug 24, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yo podría ayudarme prohibido desde el servidor y no hago cuenta Dise Anti-Nockpack pedir al eliminar la prohibición de que la Cuenta No estaba usando me Haci favor pregunte al haci prohibido mí eliminar la prohibición aviar no había hecho nada Haci satisfacer a recuperar y pedir al eliminar la prohibición mi cuenta Demoror pero se recuperaron y yo queríamos ir y yo vinimos a CubecraftGames Lo De Vaneado Haci que estoy haciendo este proceso para mí Por favor Desbanene
     
  18. RuffRabbit_Noiz

    RuffRabbit_Noiz Member

    Joined:
    Nov 4, 2014
    Messages:
    88
    Likes Received:
    155
    Trophy Points:
    33
    Occupation:
    3D Artist
    Location:
    Butts
    Home Page:
    Por favor, haga un hilo separado para su apelación prohibición.
     
  19. not2excel

    not2excel Member

    Joined:
    Jun 24, 2015
    Messages:
    35
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    18
    You should check the client logs if there's any error output about invalid json from the mc api request.

    Ik this happens on my local test server (which is offline, since i need to play on 2 different accounts and dont have monies xd) but thats due to offline mode. Your problem looks more like its an issue with the received json.
     
  20. KeneKiGhulYT

    KeneKiGhulYT Member

    Joined:
    Aug 24, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    The unban Hello I ask because I think I was wrong never entered Abia CubecraftGames only came on other servers haora my friend I Spend Server To Play That I'm banned it is a confucion please help !!!I Banned Avian me three months ago and got my Account resien and please help !!!