1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Huh?

Discussion in 'Bug Reports' started by MdsCool, Jul 28, 2014.

  1. MdsCool

    MdsCool Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Playing minecraft
    Location:
    McDonalds :D
    Hi, I was just playing skywars when I chose my normal 2 kits I would use, Archer and swordsman lvl 3.
    But when I chose them, the game started and I got 2 bows and 10 arrows. I dunno if its a bug or not so I just posted this. Thanks.

    2014-07-28_11.46.14.png
     
  2. MorganDoezn'tPlayMc

    MorganDoezn'tPlayMc Member

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    4,686
    Likes Received:
    2,699
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Aunty of dragons
    Location:
    Westeros
    You probably picked the bow kit twice
     
  3. MdsCool

    MdsCool Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Playing minecraft
    Location:
    McDonalds :D
    I don't remember me doing it?
     
  4. MdsCool

    MdsCool Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Playing minecraft
    Location:
    McDonalds :D
    I should of checked that cuz now I don't remember :/
    Im gonna play 1 more round and see.
     
  5. MorganDoezn'tPlayMc

    MorganDoezn'tPlayMc Member

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    4,686
    Likes Received:
    2,699
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Aunty of dragons
    Location:
    Westeros
    You might not have known?
     
  6. MdsCool

    MdsCool Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Playing minecraft
    Location:
    McDonalds :D
    I dunno, I don't really watch my moves that much :I
     
  7. MdsCool

    MdsCool Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Playing minecraft
    Location:
    McDonalds :D
    And added on to that I didn't know you could select 1 kit twice.
     
  8. MdsCool

    MdsCool Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Playing minecraft
    Location:
    McDonalds :D
    Just played it and I was SURE that I selected both different kits, I did it right and it did the sword and bow.
    Maybe I just did archer twice.
     
  9. MdsCool

    MdsCool Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Playing minecraft
    Location:
    McDonalds :D