1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help me please!

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by Axel Alonso, Jul 29, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Axel Alonso

    Axel Alonso Member

    Joined:
    Jul 29, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    My first leguange dont is English, sorry. But I need help, I have 2 accounts, called: G_a_B_y and other with VipDiamond called: NyftOP_ i need change the vip to account, i need what G_a_B_y have vipdiamond and NYftOP_ no.
    Thanks <3

    PD: if you want I can verify that I own 2 accounts
     
  2. AnimalTamer1

    AnimalTamer1 Member

    Joined:
    Jun 26, 2016
    Messages:
    162
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Female
    Are you trying to transfer a rank from one account to the other?
    If so, they do not transfer ranks, sorry.

    Ellos no transfiera cualquier rango, lo siento.
     
  3. Axel Alonso

    Axel Alonso Member

    Joined:
    Jul 29, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Oh thanks :(
     
  4. Povious

    Povious Member

    Joined:
    Jul 3, 2016
    Messages:
    364
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Location:
    Central City
    Since the question has been answered, lock thread @Snodia @DontYouDare ?

    Cheers.
    ~OrbitFlash
     
  5. Snodia

    Snodia Sr. Mod Staff Member Sr. Moderator

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    1,281
    Likes Received:
    300
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Female
    Location:
    Samezuka's Dorms
    Done. Though, if you are not the original creator of the thread then please don't request a lock for said thread.
     
    Povious likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.