1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help me please!

Discussion in 'Bug Reports' started by Axel Alonso, Jul 29, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Axel Alonso

    Axel Alonso Member

    Joined:
    Jul 29, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    My first leguange dont is English, sorry. But I need help, I have 2 accounts, called: G_a_B_y and other with VipDiamond called: NyftOP_ i need change the vip to account, i need what G_a_B_y have vipdiamond and NYftOP_ no.
    Thanks <3

    PD: if you want I can verify that I own 2 accounts
     
  2. AnimalTamer1

    AnimalTamer1 Member

    Joined:
    Jun 26, 2016
    Messages:
    167
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Female
    Are you trying to transfer a rank from one account to the other?
    If so, they do not transfer ranks, sorry.

    Ellos no transfiera cualquier rango, lo siento.
     
  3. Axel Alonso

    Axel Alonso Member

    Joined:
    Jul 29, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Oh thanks :(
     
  4. Povious

    Povious Member

    Joined:
    Jul 3, 2016
    Messages:
    364
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Location:
    Central City
    Since the question has been answered, lock thread @Snodia @DontYouDare ?

    Cheers.
    ~OrbitFlash
     
  5. Snodia

    Snodia Member

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    1,362
    Likes Received:
    478
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Female
    Location:
    deep inside my mind...
    Done. Though, if you are not the original creator of the thread then please don't request a lock for said thread.
     
    Povious likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.