1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Glitch back on 1 block bridges in EggWars

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by Charles New, Aug 8, 2016.

Tags:
  1. Charles New

    Charles New Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Hi, I've been playing egg wars since it was released, there used to be nothing but constant lag backs when you crossed a bridge, over that past months, it has been narrowed down to about 1 time per game but still that is pretty annoying.....

    PLS Help us all.
     
  2. xMegaCoolx

    xMegaCoolx Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    6,401
    Likes Received:
    2,065
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CubeCrafter
    Location:
    ƮǿʍǿřřǿώŁąɲȡ
    Home Page:
    Well, they normally fixed it. Because you're the only one that report this bug again in months.
    I got no problem with this anymore. Did you try to relog to CubeCarft?
     
  3. Charles New

    Charles New Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Yes but it might be my internet connection
     
  4. Charles New

    Charles New Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Thank you xMegaCoolx
     
  5. Orangeric88

    Orangeric88 Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    3,093
    Likes Received:
    803
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    -=-+EggWars+ -=-
    Location:
    Planet Orange
    Home Page:
    Maybe it's your ping with you to the server. If you want to check, you can check it by clicking here. If it's not you ping then maybe try being on the 1.9 versions? I don't get this glitch.
     
  6. Charles New

    Charles New Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    its 57ms
     
  7. Orangeric88

    Orangeric88 Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    3,093
    Likes Received:
    803
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    -=-+EggWars+ -=-
    Location:
    Planet Orange
    Home Page:
    That's strange... 57ms should be normal speed. I don't think you can get lag backed from that.
     
  8. Charles New

    Charles New Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    idk its really weird, i gte 7-10 fps ingame
     
  9. Orangeric88

    Orangeric88 Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    3,093
    Likes Received:
    803
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    -=-+EggWars+ -=-
    Location:
    Planet Orange
    Home Page:
    The FPS is on your side. Ping is your connection to the server, meaning how laggy you will be connecting to the server. You can be at 100 FPS but running at a high ping. To your screen, people would be glitching around, from their screen, they can also see you glitching around.
     
  10. Charles New

    Charles New Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    yea

    Thanks for the Help