1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fly-Parkour Bug

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by TheMrLoL, Jun 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheMrLoL

    TheMrLoL Member

    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    56
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    Iam sure i live in Belgium.
    On the Arcade Games i started Parkour And iam Trying to hunt Bugs so i Bought Emerald and Now i can fly and i found a bug!
     
  2. DontYouDare

    DontYouDare Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    2,412
    Likes Received:
    1,363
    Trophy Points:
    113
    Location:
    home
    This isn't really a bug you can't complete the parkour because when you're trying to go back to the parkour you get teleported back. Atleast , that's what I saw.

    But I know what you mean , fly should get disabled as soon as you step on the pressure plate.
     
  3. TheMrLoL

    TheMrLoL Member

    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    56
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    Iam sure i live in Belgium.
    a day ago i tryed and i completed Parkour :p
     
  4. iLoveYouu

    iLoveYouu Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    3,057
    Likes Received:
    1,340
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
  5. TheMrLoL

    TheMrLoL Member

    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    56
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    Iam sure i live in Belgium.
    Thx For that
     
  6. xMegaCoolx

    xMegaCoolx Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    6,417
    Likes Received:
    2,080
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CubeCrafter
    Location:
    ƮǿʍǿřřǿώŁąɲȡ
    Home Page:
    If you can do this on Arcade parkour, then I suppose you also can do it on other parkours?
     
  7. TheMrLoL

    TheMrLoL Member

    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    56
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Location:
    Iam sure i live in Belgium.
    Nope! In Hub it cant
     
  8. xMegaCoolx

    xMegaCoolx Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    6,417
    Likes Received:
    2,080
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CubeCrafter
    Location:
    ƮǿʍǿřřǿώŁąɲȡ
    Home Page:
    Well, ignore my first post then. :p I said nothing.
     
  9. Orangeric88

    Orangeric88 Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    3,112
    Likes Received:
    813
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    -=-+EggWars+ -=-
    Location:
    Planet Orange
    Home Page:
    Wow, I have no words to say right now. Like DontYouDare said, when ever your doing parkour, fly should be disabled. In the Skywars parkour, they even remove your gadgets and armor...

    Probally @DontYouDare shpuld look back at the post again to see. Wish I had emerald rank, (to try out the bug for myself) but I can't.
     
  10. DontYouDare

    DontYouDare Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    2,412
    Likes Received:
    1,363
    Trophy Points:
    113
    Location:
    home
    Thanks , I couldn't see that you could also complete the parkour on his video so thanks for making that clear.

    True

    I've sent this bug to higher staff and it should get added to the bug tracker , thank you for reporting this bug !
     
    DutchLemur likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.