1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Every time I join Creative, it crashes... -.- *le facepalm*

Discussion in 'Tech Support' started by CrystalMoonlight94, Aug 3, 2014.

  1. CrystalMoonlight94

    CrystalMoonlight94 Member

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    416
    Likes Received:
    173
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Cytus Player
    Location:
    Cytus Wiki
    Home Page:
    The title is self explainatory. You see, I really love the Creative server, and it's probably the only reason why I still play CCG because, EULA (I feel bad for the donators). And having crash when i join EVERY. SINGLE. TIME... Ugh, it's frustrating. Please fix? I can't really do much about it because my ****** (c word) windows 8 thinks everything except MC is a virus. -.-

    Thanks in advance.
     
  2. CrystalMoonlight94

    CrystalMoonlight94 Member

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    416
    Likes Received:
    173
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Cytus Player
    Location:
    Cytus Wiki
    Home Page:
    Lol, wrong place. XD Someone move this to the OTHER tech support?
     
  3. AquaaXx

    AquaaXx Member

    Joined:
    Apr 1, 2014
    Messages:
    3,605
    Likes Received:
    1,171
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    Africa
    You could try and change the properties to windows 7 ;s
     
  4. CrystalMoonlight94

    CrystalMoonlight94 Member

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    416
    Likes Received:
    173
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Cytus Player
    Location:
    Cytus Wiki
    Home Page:
    I dun know how. ;-;
     
  5. AquaaXx

    AquaaXx Member

    Joined:
    Apr 1, 2014
    Messages:
    3,605
    Likes Received:
    1,171
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    Africa
  6. Drew McNamee

    Drew McNamee Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    2,427
    Likes Received:
    1,554
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    I got in just fine, so it looks like an error on your end unfortunately.
    I used to have this issue. if you have ANY client side mods installed. try loading it without any mods at all. just RAW 1.7.10
     
  7. CrystalMoonlight94

    CrystalMoonlight94 Member

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    416
    Likes Received:
    173
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Cytus Player
    Location:
    Cytus Wiki
    Home Page:
    I don't have any mods; my stupid laptop thinks they're viruses. Thanks for the advice though...
     
  8. Drew McNamee

    Drew McNamee Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    2,427
    Likes Received:
    1,554
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    could be a server error or bad login. it should eventually work.