1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

/dispose

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by TlmeLord, Jun 27, 2014.

  1. TlmeLord

    TlmeLord Member

    Joined:
    May 24, 2014
    Messages:
    8,669
    Likes Received:
    1,600
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Taming the wild Rororoyourboat
    Location:
    On top of Rororoyourboat
    So i log on today to kitpvp to find out some new stuff.
    One of them was the missing obsidian kit, and the other is the dispose command I can't use cause I don't have premission to that kit(?)
    @halothe23 @rubik_cube_man
     
  2. TlmeLord

    TlmeLord Member

    Joined:
    May 24, 2014
    Messages:
    8,669
    Likes Received:
    1,600
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Taming the wild Rororoyourboat
    Location:
    On top of Rororoyourboat
    And while I was doing /dispose i lost the speed of the ninja kit I had on.
     
  3. ModernRevolution

    ModernRevolution Member

    Joined:
    Oct 23, 2013
    Messages:
    4,541
    Likes Received:
    1,647
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    qυєєи
    Location:
    ςяαzу ℓαи∂
    The obsidian OP kit broke, and it will be replaced soon. But I also have gotten the /dispose bug, if I'm a ninja when I open it, it takes away my speed boost and often it closes and says I don't have permission to use that kit.
     
  4. TlmeLord

    TlmeLord Member

    Joined:
    May 24, 2014
    Messages:
    8,669
    Likes Received:
    1,600
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Taming the wild Rororoyourboat
    Location:
    On top of Rororoyourboat
    I can't even dispose, it always say I don't have premission to that kit, so my inventory is full of junk that i cant throw away.
     
  5. ModernRevolution

    ModernRevolution Member

    Joined:
    Oct 23, 2013
    Messages:
    4,541
    Likes Received:
    1,647
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    qυєєи
    Location:
    ςяαzу ℓαи∂
    Some donators were also complaining they couldn't do /dispose on kit 1 earlier aswell. I'd say do something else until halo or rubik see this & fix it.
     
    TlmeLord likes this.
  6. ItsYaBoyJavid

    ItsYaBoyJavid Member

    Joined:
    Jun 25, 2014
    Messages:
    2,695
    Likes Received:
    2,451
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Gaming
    Location:
    Earth
    omg please just take it out its torture xD!
     
    BlazeGamingHD likes this.
  7. _Manoo_

    _Manoo_ Member

    Joined:
    Apr 20, 2014
    Messages:
    466
    Likes Received:
    292
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Location:
    Cubecraftgames :D
    it is :( </3
     
    ItsYaBoyJavid likes this.
  8. TheSimpleMan

    TheSimpleMan Member

    Joined:
    Dec 15, 2013
    Messages:
    2,071
    Likes Received:
    232
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Location:
    Crazy Land
    only if i were obsidian:)
     
  9. BlazeGamingHD

    BlazeGamingHD Member

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Messages:
    1,427
    Likes Received:
    143
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Location:
    The Nether
    Its just a bad idea in general.if people want to kit share, they can just put the armour in there inv and let someone kill then. Also, the /dispose inv too small you have to do it many times. Not to mention you cant even do /d for a quicker result. I dont know, it diesnt seem like a good Idea.
     
    TlmeLord and ItsYaBoyJavid like this.
  10. _Manoo_

    _Manoo_ Member

    Joined:
    Apr 20, 2014
    Messages:
    466
    Likes Received:
    292
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Location:
    Cubecraftgames :D
    findely we agree about something!
     
    BlazeGamingHD likes this.