1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Disconnection Problem

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by DigitalMayhem, Apr 16, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DigitalMayhem

    DigitalMayhem Member

    Joined:
    Nov 3, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey!
    So recently I've been having this problem where when I log on and play egg wars (it has only happened there I've tried other servers and games on this one as well.) if my cable that is plugged into my computer slips out then it disconnects me from the server and sends me back to the multiplayer server selection.
    I'm not sure if its a technical problem on my part but every time that it unplugs even for a split second, it kicks me. Everyone around me is still moving but I cannot access any interfaces (Trading, upgrading, my inventory) and its like I'm lagging but can still see those around me playing. its weird like I'm a ghost or something.
    If you need proof i can give you a cruddy quality recording from my phone but that's it ^^;
     
  2. Fluxified

    Fluxified Member

    Joined:
    Mar 5, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    I have been having this same exact issue, after about 5-10 minutes of game play I start lagging back or can't access anything then I get returned to the lobby. I think its a cubecraft server issue.
     
  3. Orangeric88

    Orangeric88 Mod Staff Member Moderator

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    3,098
    Likes Received:
    804
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    -=-+EggWars+ -=-
    Location:
    Planet Orange
    Home Page:
    Please don't bring up old post. Thank you :D

    Can we lock this? @ZacharyJL
     
Thread Status:
Not open for further replies.