1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't see sign

Discussion in 'Bug Reports/Support' started by Bananaboy21, May 31, 2015.

  1. Bananaboy21

    Bananaboy21 Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    717
    Likes Received:
    257
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    I don´t have one.
    Location:
    The microwave

    I can not see signs.
     
  2. Drew McNamee

    Drew McNamee Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    2,427
    Likes Received:
    1,554
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Can we get some client details? any client-side mods? Minecraft Jar Version? Texture Pack?
     
  3. Bananaboy21

    Bananaboy21 Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    717
    Likes Received:
    257
    Trophy Points:
    63
    Gender:
    Male
    Occupation:
    I don´t have one.
    Location:
    The microwave
    I've got optifine, blaze gaming's texture pack and I'm not sure about my jar Version, but I've been able to see it before and I have not done anything recently.
     
  4. Drew McNamee

    Drew McNamee Member

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    2,427
    Likes Received:
    1,554
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Is it doing it in other servers?
    By jar version I mean what minecraft version are you running?
     
  5. SamueLogic

    SamueLogic Member

    Joined:
    Nov 2, 2014
    Messages:
    1,337
    Likes Received:
    1,171
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Location:
    Colombia
    Try to :

    • Use 1.8+
    • Remove the Texture pack
    • Change lobby
     
    Drew McNamee likes this.
  6. Xtreme3_PvP

    Xtreme3_PvP Member

    Joined:
    Dec 4, 2014
    Messages:
    405
    Likes Received:
    122
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Gaming
    Location:
    Minecraft
    Try using the default texture pack.